30.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΒΟΥΒΗ ΟΔΥΝΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΤΟ

Η ΡΑΦΗΝΑ ΚΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΒΟΥΒΗ ΟΔΥΝΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΤΟ

Η κοινωνία της Ραφήνας αποχαιρέτισε χθες το απόγευμα ένα διακεκριμένο μέλος της, το Γιώργο Λουκάτο, που έφυγε αιφνίδια για το χωρίς γυρισμό ταξίδι. Ήταν όλοι εκεί να αποτίσουν την ύστατη τιμή σ’ ένα άνθρωπο που υπηρέτησε το τόπο του με κάθε ικμάδα της υπόστασής του, σε επιχειρηματικό, πολιτικό και αθλητικό επίπεδο.

Ιδιαίτερα στο τομέα του αθλητισμού ο εκλιπών Γιώργος Λουκάτος έγραψε ιστορία όταν επί σειρά ετών αποτέλεσε τον πυρήνα στήριξης της ποδοσφαιρικής ομάδας  ‘’Θύελλα’’ Διασταύρωσης Ραφήνας και των ακαδημιών της είτε ως πρόεδρος στη θητεία του οποίου η ομάδα κέρδισε κύπελα κι ανέβηκε κατηγορία, είτε ως επίτιμος, έχοντας πάντα πλάι του ενεργό βοηθό και μέλος του Δ.Σ. το γιο του Σπύρο και μετέπειτα το συνώνυμο εγγονάκι του που παρακολουθούσε τους αγώνες κρατώντας περήφανα το χέρι του παππού του με το προσωπάκι του βαμμένο στα χρώματα της ομάδας.

Κι ήταν η σημαία της αγαπημένης του ομάδας, της Θύελλας, που κάλυψε το φέρετρό του. Ήταν οι δυο γιοι του και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Θύελλας που σήκωσαν στους ώμους τους ως την απόθεσή του στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Ραφήνας.

Συντετριμμένοι, η πολυαγαπημένη σύντροφος της ζωής του Σούλα που ήταν ανίκανη να πιστέψει ότι έφυγε από κοντά της ο άγγελός της όπως ψιθύριζε κλαίγοντας, οι γιοι του Σπύρος και Μιχάλης, οι νύφες του και τα μικρά εγγονάκια του που δε καταλάβαιναν γιατί δε θα ξανάβλεπαν το αγαπημένο τους παππού.

Πολλά τα νεαρά άτομα, ποδοσφαιριστές της Θύελλας, όλα τα μέλη του Δ.Σ., παράγοντες ποδοσφαίρου άλλων ομάδων και μέλη της ΕΠΣΑΝΑ παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία, επίσης ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας με τον οποίο και την οικογένειά του συνδεόταν φιλικά ο εκλιπών, ο Μάκης Βορίδης κι ο Γιώργος Βλάχος βουλευτές Αττικής της Ν.Δ., ο τέως νομάρχης αν. Αττικής Λεωνίδας Κουρής, ο δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Ρ. Γιώργος Ορκόπουλος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα, διευθυντές τραπεζών και πλήθος επώνυμων και ανώνυμων συντοπιτών του, που ακολούθησαν πεζή τη πομπή μέχρι το νεκροταφείο, όπου δεκάδες στεφάνια κάλυπταν τη είσοδο, μεταξύ των οποίων του βουλευτή Βασίλη Κικίλια, της οικογένειας του Παναγιώτη Κικίλια και της οικογένειας Αθανασίου Μαρτίνου.    

ΥΓ. Εις ένδειξη πένθους για το γείτονα, φίλο και μέλος του συλλόγου “Αγ. Μαγδαληνή” Γιώργο Λουκάτο, ο σύλλογος ανακοινώνει ότι δε θα γίνει φέτος το ετήσιο πανηγύρι για την Αγία Μαγδαληνή, παρά μόνο ο εκκλησιασμός στο ομώνυμο εκκλησάκι της περιοχής.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα