27.8 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΓΟΝΑΤΟΣ: ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ...

ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΓΟΝΑΤΟΣ: ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” του υποψηφίου  Δήμαρχου Δαμιανού Φαφούτη, ο Θωμάς Μαυρογονάτος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κου Μαυρογονάτου:

Η πολύπλευρη κρίση σήμερα έχει οδηγήσει το λαό μας στην αναζήτηση της αλήθειας, που τόσο μας λείπει και κατ’ επέκταση στην εναπόθεση των ονείρων του σε αυτούς που την εκφράζουν και την υπηρετούν με συνέπεια, εντιμότητα, ήθος, διαφάνεια, εμπειρία.

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Δημιουργίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δαμιανό Φαφούτη επειδή το πρόγραμμά του με εκφράζει απόλυτα.  Ο ίδιος γέννημα θρέμμα της περιοχής με πλήρη γνώση των προβλημάτων και των ιδιαιτεροτήτων της, με πολύχρονη εμπειρία στα δημοτικά και τοπικά δρώμενα, μου εκπέμπει κοινωνική και πολιτική εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι μαζί του μπορώ να συμπορευτώ για την ανάδειξη της περιοχής μας και της ιδιαίτερης φυσιογνωμία της, για τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου Δήμου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για την αντιμετώπιση των  προβλημάτων και των αναγκών του.

Σας διαβεβαιώνω ότι μπορώ και πρέπει να βρίσκομαι συνεχώς κοντά σας συζητώντας μαζί σας τη λύση των προβλημάτων που μας αφορούν και τούτο γιατί πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή του πολίτη.

Ο Θωμάς Μαυρογονάτος παρουσιάζεται:

Είμαι ο Θωμάς Μαυρογόνατος του Γεωργίου και της Ανθούλας, το γένος Κολοβού,  παντρεμένος με την Αικατερίνη Τζάνου. Γεννήθηκα στην Αθήνα και μένω μόνιμα στο Πικέρμι-Διώνη από το 2009.

Κατάγομαι από την Άρτα και την Ευρυτανία, οι πρόγονοι μου και η οικογένεια μου συμμετείχαν ενεργά σε όλους τους εθνικοαπελευθερωτικούς-κοινωνικούς αγώνες του λαού μας.

Είμαι κάτοχος μάστερ (MSc) στα εφαρμοσμένα οικονομικά και χρηματοοικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πτυχιούχος οικονομικής επιστήμης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πτυχιούχος Λογιστικής από το τμήμα διοίκησης και οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης και θεατρικής αγωγής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός Α’ τάξεως από το 1997, υπήρξα καθηγητής Λογιστικής στον ΟΑΕΔ Καλαμακίου ΕΠΑΣ – ΙΕΚ και ασκώ κατά καιρούς το επάγγελμα του ηθοποιού.

Είμαι Γενικός Γραμματέας και έχω την σκηνική-θεατρική καθοδήγηση στο θεατρικό εργαστήρι του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλλιτεχνούπολης – ΠΕΣΚ.

Υπήρξα Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος εφαρμοσμένα οικονομικά και χρηματοοικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και μέλος των αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η βαθιά μου πίστη ότι ο αθλητισμός συμπορεύεται με τον πολιτισμό με οδήγησε να ασχοληθώ στο τομέα του αθλητισμού συμμετέχοντας ενεργά σε αθλητικές εκδηλώσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούσαν θέματα αθλητικής επιστήμης και ιδιαίτερα αθλητικού δικαίου και οικονομίας. Συμμετέχω επίσης με εθελοντικές εργασίες σε ομάδες και ήμουν επί σειρά ετών μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικά ραδιόφωνα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα