19.9 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ …. ΙΩΑΝΝΗΣ (ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ)

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ …. ΙΩΑΝΝΗΣ (ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε μια σεμνή τελετή στον Μητροπολιτικό Ναό της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου με το γιο της Ιάσονα έδωσαν το όνομα Ιωάννης στο γιο της Βάσιας Γιάννακα και του Νίκου Νικητόπουλου. Το μυστήριο ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος.

Ο μικρούλης αποδείχτηκε εξαιρετικά συνεργάσιμος, κυρίως όταν βρισκόταν στη μητρική αγκαλιά και έκλαψε μόνο για λίγο έτσι για να τηρηθεί το έθιμο. Ο νεοφώτιστος Γιαννάκης πήρε το όνομα του παππού απ’ τον πατέρα του, είναι επίσης το πρώτο εγγόνι της οικογένειας Γιάννακα, οπότε θεωρείται δικαιολογημένη η περηφάνεια κι η συγκίνηση των παππούδων και γιαγιάδων του, αλλά και του θείου του Γιώργου Γιάννακα που δεν έκρυβε τη χαρά του.

Η μαμά Βάσια έκλεψε λίγη απ’ τη λάμψη του γιου της φορώντας ένα αεράτο γαλάζιο πουά φόρεμα που αναδείκνυε υπέροχα τη σιλουέτα της, καθώς το γοητευτικό χαμόγελό της φώτιζε το πρόσωπό της, δίπλα στον επίσης στιλάτο, περήφανο μπαμπά – σύζυγό της Νίκο.  

Εξ ίσου γοητευτική η νονά Ιφιγένεια με το γιο της Ιάσονα που για πρώτη φορά γινόταν νονός και μάλιστα ενός τόσο όμορφου μωρού. Εξαιρετικά καλόγουστες και πρωτότυπες οι μπομπονιέρες (καλοδουλεμένα χειροποίητα στολισμένα κάτασπρα βότσαλα), για να μη μιλήσουμε για το υπέροχο βαπτιστικό κουστουμάκι του Γιαννάκη με το ασορτί καπελάκι και τα παπουτσάκια.

Μετά το μυστήριο ο νεοφώτιστος Γιάννης και οι γονείς του δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους στο Restaurant Oceanis, όπου απόλαυσαν υπέροχες γκουρμέ νοστιμιές απ’ τον πλούσιο μπουφέ.

Βάσια / Νίκο να σας ζήσει το αγγελούδι σας!

Ιφιγένεια / Ιάσων πάντα άξιοι!

Παππούδες / γιαγιάδες καλό χριστιανό να τον χαρείτε!

Θείε Γιώργο να τον καμαρώσεις δυνατό και άξιο πολίτη! Σύντομα και σε δικές σου χαρές.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα