17.5 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΜΒΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

ΚΟΜΒΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Απ’ τη πρώτη στιγμή το Κ.Υ. Ραφήνας που ως φαίνεται σεβάστηκε η φωτιά που κατέκαψε τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου Ραφήνας που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απ’ το κέντρο, ανέλαβε αποτελεσματικά μεγάλο βάρος της ανακούφισης των πυροπαθών, σε κάθε τομέα. Ήδη έχει παραχωρηθεί απ’ τη 1η ΥΠΕ το αμφιθέατρο που μετατράπηκε σε αποθήκη των φαρμάκων που προέρχονται από δωρεές, ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ .

Σημαντική επίσης είναι η παρεχόμενη ψυχολογική στήριξη από ψυχολόγους καθημερινά απ’ τις 9 και μισή το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και Σαββατοκύριακο απ’ τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, με ψυχίατρο σε πρωινό ωράριο καθημερινά και παιδοψυχολόγο Τετάρτη 8 Αυγούστου το απόγευμα 5 με 8.

Επίσης στο Κ.Υ. Ραφήνας μπορούν οι πυρόπληκτοι γονείς που έχουν χάσει και τα βιβλιάρια Υγείας του παιδιού τους να προμηθεύονται ένα όσο το δυνατόν συμπληρωμένο από τα καταχωρημένα στοιχεία εμβολίων. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να απευθύνονται στις Επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου με το Α.Μ.Κ.Α του παιδιού τους και να παραλαμβάνουν ένα Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού και αν επιθυμούν να συμπληρωθεί από το αρχείο με τις ημερομηνίες και το είδος του εμβολίου που πραγματοποιήθηκε είτε στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας είτε βασισμένο στο ιστορικό των συνταγογραφημένων εμβολίων, όπως επισημαίνει η Υπεύθυνη Επιστημονικής λειτουργίας Δ/ντρια Χειρουργικής κα Αναστασία Ζαρζάλη. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες στις επισκέπτριες Υγείας στο τηλ. 2294320155                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα