29 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 2000 είναι μόνιμος κάτοικος Ραφήνας. Είναι παντρεμένος με την Θεμελίνα Βουδούρη ιατρό Πνευμονολόγο και έχει δυο κόρες την Νίκη-Μαρία ιατρό και την Ευαγγελία υπάλληλο Τραπέζης.                        

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, έχει την ειδικότητα του Παθολόγου και είναι Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε στο ΕΣΥ, και την τελευταία 15ετία στην θέση του Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην υγεία και στο επίπεδο της διοίκησης των υπηρεσιών υγείας, αλλά και των θεραπευτικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Η πλούσια Διοικητική και Οργανωτική του εμπειρία είναι αποτέλεσμα της πολυετούς άσκησης Διοίκησης μεγάλων ασφαλιστικών  Οργανισμών, με τελευταίους  τον ΟΑΕΕ και

τον ΕΟΠΥΥ.

Έχει μακρά ενασχόληση με τα κοινά. Μέλος του τομέα επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ, από τα ιδρυτικά μέλη της Λαϊκής επιμόρφωσης. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας τόσο το 2006, όσο και το 2014. Στις δημοτικές εκλογές του 2002 διεκδίκησε με το συνδυασμό του Χρήστου Παπουτσή την ψήφο των Αθηναίων πολιτών και κατέλαβε τη θέση του πρώτου επιλαχόντα με 5000 σταυρούς.                                     

Η συμμετοχή στα ιδρυτικά μέλη του κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και η κάθοδος στις Βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στην περιφέρεια Αττικής είναι η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία του Γεωργίου Παπανδρέου για ένα νέο πολιτικό λόγο, για την ανάδειξη των νέων αξιών της αλήθειας, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και του σεβασμού στον πολίτη.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα