27.3 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σεισμό προκάλεσε η συμμετοχή του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, με το παλιρροϊκό κύμα να παρασέρνει στη δύνη του το ιστορικό στέλεχος της παράταξης Απόστολο Σταύρου, ο οποίος δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής, παρότι συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής. Συγχρόνως δηλώνει ότι παραμένει πιστός στις αρχές και τις αξίες της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης. Με άλλα λόγια δηλώνει μέσα κι έξω απ’ την παράταξη.

Η συμμετοχή Οικονόμου στη διαδικασία χωρίς σταυρό, που τα τελευταία χρόνια εκλέγεται στη Περιφέρεια Αττικής, προκάλεσε την έκρηξη και του Γιώργου Βλάχου, ο οποίος εν αντιθέσει με τον Απόστολο Σταύρου, αγωνίζεται για την επανεκλογή του στην Αττική.

Ο κ. Σταύρου την ημέρα των Θεοφανείων στη Ραφήνα, δήλωνε υποψήφιος και δεχόταν μάλιστα και τις ευχές των ψηφοφόρων. Εν τω μεταξύ μεσολάβησε η ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Οικονόμου με τη Ν.Δ., οπότε ανακοίνωσε την απόφαση-διαμαρτυρία του, στην οποία εμμένει παρότι αναφέρεται ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Αττικής.

Ακολουθεί η δήλωσή του κ. Σταύρου:    

”Παρά τη σαφή δήλωσή μου προς τα αρμόδια όργανα του κόμματος ότι δεν θα συμμετάσχω στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, συμπεριλήφθηκα στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής.
Γνωστοποιώ στους συμπολίτες μου ότι εμμένω στην απόφαση μου να μην είμαι υποψήφιος για τους λόγους που εξέθεσα ήδη στην από 8.1.2015 ανακοίνωσή μου και δηλώνω ότι παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης.”

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα