19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ

ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ

Τίποτα δεν προμήνυε την κάθοδο του Παντελή Ασπραδάκη πρώην νομαρχιακού συμβούλου και βουλευτή, στην εκλογική διαδικασία, όταν μιλήσαμε μαζί του προ ημερών. Έδινε την εντύπωση ότι προβληματιζόταν, εκτός κι αν δεν ήθελε να ανακοινώσει ακόμα την απόφασή του ή η πρόταση του έγινε μετά τη συνομιλία μας. Όπως και να ‘χει γεγονός είναι ότι κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, οπότε αποτελεί το δεύτερο πρόσωπο μετά το Μάκη Βουδούρη απ’ τη Ραφήνα που εντάσσεται σ’ αυτό.

Ο Παντελής Ασπραδάκης παραβρέθηκε στην Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Μουσείο Μπενάκη, έχοντας αποδεχτεί την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου στη συνάντηση που είχαν στις 31 Δεκεμβρίου 2014 για συμπόρευση σε ένα κίνημα αλλαγής. Ακολουθεί δήλωσή του σχετικά με το νέο κόμμα Παπανδρέου:

«Είναι ένα κίνημα ιδεών, αξιών, μια δημοκρατική παράταξη απαλλαγμένη από πελατειακές εξαρτήσεις. Έχουμε ανάγκη όχι μόνο την ελπίδα και το όραμα αλλά και την απόλυτη αλήθεια που θα μας οδηγήσει στην Αλλαγή και θα βοηθήσει στην ανασυγκρότηση της χώρας με σκληρή δουλειά, συνεργασία και αλληλεγγύη στις ομάδες που πλήττονται.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης, δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι, δεν έχω υπηρετήσει ποτέ συμφέροντα, αποστασιοποιήθηκα από τις αυθαιρεσίες. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε σταδιακά  από τον Σύλλογο γονέων και τους τοπικούς συλλόγους προσπαθώντας να συμβάλλω από το δικό μου μετερίζι στην αντιμετώπιση προβλημάτων.  Πρωταρχικό μου μέλημα στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα ήταν να μεταφέρω τη φωνή του κόσμου, την αγωνία, τον προβληματισμό, τις πρωτοβουλίες του. Με τις ίδιες αρχές και αξίες θα συνεχίσω να υπηρετώ.»

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα