20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΕΚΡΟΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ JUNIOR

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ JUNIOR

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, σε ηλικία 34 χρόνων.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης ήταν ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις- ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του. Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot.

Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive. Προηγουμένως είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT. Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα