23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΦΙΛΟΙ & ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΦΙΛΟΙ & ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

Η ηλιόλουστη μέρα, το κεντρικό σημείο όπου βρίσκονται τα γραφεία της Ν. Δημοκρατίας στην Αρτέμιδα, αλλά κυρίως ο δραστήριος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Σπάτων-Αρτέμιδας Ανδρέας Βλάχος συνετέλεσαν στην επιτυχία των εγκαινίων των νέων γραφείων της τοπικής οργάνωσης.

Την τελετή πλαισίωσαν πολλά τοπικά μέλη της Ν.Δ., οι βουλευτές Αττικής, υπεύθυνοι διαφόρων γραμματειών του κόμματος, με κεντρική παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε. του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Νικόλας.  

Μεταξύ των πρώτων που έφθασαν στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ., που είναι εξαιρετικά επιλεγμένα ώστε να βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες, ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής στενός φίλος του προέδρου Ανδρέα Βλάχου.  

Ο κ. Καλαντζής συνομίλησε με προέδρους ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Αν. Αττικής και στελέχη της περιοχής και ευχήθηκε το παράδειγμα οργάνωσης και επιτυχίας της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Σπάτων-Αρτέμιδος να το ακολουθήσουν και άλλες τοπικές της περιοχής, που τις αποτελούν άνθρωποι προερχόμενοι από τις τοπικές κοινωνίες, που και γνωρίζουν τις ανάγκες αυτών, αλλά και επιθυμούν να συμβάλουν σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα