18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Όπως οι τρεις σωματοφύλακες του Δουμά έτσι κι οι τρεις αγαπητοί δήμαρχοι της αν. Αττικής έσφιξαν τα χέρια σταυρωτά κι έδωσαν το δικό τους όρκο τιμής «ένας για όλους – όλοι για ένα» προς ένα καλύτερο μέλλον των δήμων που υπηρετούν.

Χαρακτηριστικό το φωτογραφικό στιγμιότυπο που δείχνει τους δημάρχους των όμορων δήμων Σπάτων-Αρτέμιδας & Ραφήνας-Πικερμίου, Δημήτρη Μάρκου (αριστερά) και Βασίλη Πιστικίδη κεντρικά, με το συνάδελφό τους δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο απ’ το νότιο τμήμα της αν. Αττικής, με χαμογελαστά πρόσωπα, που όντως λένε πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να μεταφέρουμε στο χαρτί (βέβαια εδώ δεν υπάρχει χαρτί, αλλά είμαστε παραδοσιακοί στις λέξεις που διαλέγουμε, όπως κι αν το κάνουμε).  

Τώρα βέβαια αν λείπει ένας Ντ’ Αρτανιάν, συγνώμη αλλά δεν τον ανακαλύψαμε ανάμεσα στους πολλούς εν ενεργεία και πρώην δημάρχους που πλημμύρισαν την αίθουσα της παλιάς Βουλής την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην τελετή βράβευσης ευεργετών και βετεράνων της τοπικής αυτοδιοικήσης.  

Συνοδευτική δεύτερη φωτο

Ουπς! Ο Ντ’ Αρτανιάν, δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, βρισκόταν καθήμενος στα έδρανα πίσω απ’ την τριάδα όπου τον αποθανατίσαμε ενώ δέχεται το θερμό χαιρετισμό του συναδέλφου του δημάρχου των 3Β Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Και το ενσταντανέ, η πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου το «Κόκκινο Ταγκό» των Κουτσομύτη-Μαυρουδή στο Λαύριο στις 16 Δεκεμβρίου, που βρίσκεται μπροστά στον κ. Ζούτσο.     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα