23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΟΥΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΟΥΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Μακράν της ένδοξης προ δύο ετών ψηφοφορίας για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στο σύλλογο ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Διασταύρωσης Ραφήνας με τη συμμετοχή σχεδόν 400 μελών, η σημερινή εκλογική διαδικασία όπου συμμετείχαν 80 μέλη, με το Γιάννη Ξουρίκη να κερδίζει την πρώτη θέση με 57 ψήφους.

Ακολουθεί η Μαρία Αραπκιλή με 49, η Ελένη Ξουρίκη με 44, η Μαρία Γερογιάννη με 39, Βαγγέλης Χαραμής 39, Ταξιάρχης Τσάκωνας 36 και Σοφία Αραπκιλή 34, που αποτελούν το διοικητικό συμβούλιο, με αναπληρωματικά μέλη τους: Έρρικα Χαραμή 30, Δήμητρα Σκούφου 30,  Δημήτρη Δήμου 19, Νατάσα Φραντζεσκάκη 11 και Ευδοκία Ρογκάκου-Ατίση 9. Στην ελεγκτική επιτροπή η Καλλιόπη Αραπκιλή 44, η Ειρήνη-Χαρά Δεληγιάννη 43 κι η Κατερίνα Δεμερούτη 34.

Με τη σφραγίδα της απερχομένης προέδρου Σουζάνας Χριστοπούλου η πλειοψηφία των εκλεγέντων με προεξέχοντες τους δύο πρώτους, Γιάννη Ξουρίκη και Μαρία Αραπκιλή. Να επισημανθεί ότι αυτή τη φορά, μετά από χρόνια, η ανδρική παρουσία έγινε αισθητή, ενισχυόμενη με τη πρωτιά.

Τούτο άραγε μπορεί να σημάνει μια στροφή του συλλόγου σε ουσιαστικότερες παρεμβάσεις στα προβλήματα της περιοχής, με δεδομένο ότι τόσο ο κ. Ξουρίκης, όσο και η κ. Μαρία Αραπκιλή είχαν διεκδικήσει θέση δημοτικού συμβούλου στις πρόσφατες εκλογές;

Σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι ενθαρρυντικό ότι διάφοροι σύλλογοι κάνουν πλέον αισθητή την παρουσία τους σε διάφορους τομείς, περιβάλλον, ποιότητα ζωής κλπ., με ουσιαστικό έλεγχο στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής, κάτι που δημιουργεί ελπίδες ότι οι πολίτες είναι αποφασισμένοι να ενεργοποιηθούν και να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο για όσα συμβαίνουν γι’ αυτούς, ΜΕ αυτούς.  

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα