27.3 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΑΡΡΟΣ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΑΡΡΟΣ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Μια ακόμα δυνατή και καθαρή υποψηφιότητα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη και ακούει στο όνομα του δικηγόρου Νικολάου Ψαρρού. Ενός νέου ανθρώπου αυτοδημιούργητου με καλή έξωθεν μαρτυρία που πίστεψε «στο ήθος, την εντιμότητα, την διοικητική εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και την άξια ομάδα συνοδοιπόρων-συναγωνιστών της δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δαμιανό Φαφούτη».

Όπως δηλώνει ο κος Ψαρρός συστρατεύεται με την προσπάθεια του υποψηφίου Δημάρχου κου Φαφούτη:  

«ΕΠΕΙΔΗ

1) Δεν δέχομαι πλέον την αντίληψη ότι η Ραφήνα  και το Πικέρμι θα έχουν ακόμη τέσσερα χρόνια χαμένα ….

2) Δεν  δέχομαι πλέον την άποψη ότι όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι ίδιοι….

3) Δεν δέχομαι πλέον την άποψη ότι αυτοί που διακρίθηκαν για την απραξία τους και για την ατολμία τους  και για τις ψεύτικες υποσχέσεις τους, επί πολλά έτη, θα επανέλθουν ως «ΣΩΤΗΡΕΣ» για την Ραφήνα και το Πικέρμι…

4) Δεν δέχομαι πλέον την άποψη ότι  αυτοί που έχουν 30 χρόνια εμφάνισης στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα είναι οι πιο ικανοί….

5) Δεν ανέχομαι πλέον την μιζέρια, την αδιαφάνεια, τις φτηνές προεκλογικές φιέστες, τα επικοινωνιακά παιχνίδια, τα παζάρια και τις συμφωνίες ερήμην των δημοτών τάχα για το συμφέρον των δημοτών…

6) Πιστεύω στο ήθος, την εντιμότητα, την διοικητική εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και την άξια ομάδα συνοδοιπόρων-συναγωνιστών  της δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δαμιανό Φαφούτη

7) Τα άλυτα προβλήματα των συνδημοτών μας της Ραφήνας και του Πικερμίου  θα πρέπει κάποτε να μπουν σε προσπάθεια επίλυσης, από άξια και ικανά στελέχη με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη,

                                                    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ

Συστρατεύομαι Ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ως απλός στρατιώτης στην δημοτική παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δαμιανό Φαφούτη.

                                                     ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα το έτος 1972 στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Καισαριανή. Από ηλικίας περίπου 5 Ετών κάθε Σαββατοκύριακο και αργία  ερχόμουν με τους γονείς μου στο σπίτι  μας στην Ραφήνα.

Από το έτος 1995 διαμένω πλέον μόνιμα στη Ραφήνα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στη Ραφήνα, έχοντας επί 18  έτη Δικηγορικό Γραφείο στη Ραφήνα όντας από το έτος 1995 δημότης Ραφήνας.

Είμαι πτυχιούχος:

α) της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

β) της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Εργάστηκα επίσης επί 10 έτη και ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός (καθηγητής Θεολογίας) πριν την αποκλειστική ενασχόλησή μου ως Δικηγόρος επί 18 έτη.                                                  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα