21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΙΕΚΡΜΙΟΥ

Πικέρμι. Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2018

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

με πραγματική θλίψη δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πικερμίου, μετά από 2,5 χρόνια συνεχούς προσπάθειας στήριξης της λειτουργίας του Σχολείου μας.

Οι λόγοι που με οδηγούν στην κίνηση αυτή δεν είναι ότι οι προσπάθειές μου δεν απέφεραν αποτελέσματα. ούτε ότι με κούρασαν οι αγώνες που δίναμε όλοι μαζί για να προσφέρουμε στα παιδιά μας ότι καλύτερο μπορούμε, στο μέτρο του δυνατού και -φυσικά· ούτε οι αήθεις «καταγγελίες» που αγγέλθηκαν ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο εναντίον μου, παρά το γεγονός ότι τις αιτίες τους δεν τις αντιλαμβάνομαι. Οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησης μου είναι ότι ορισμένα άτομα, κατόρθωσαν για δικούς τους λόγους, που δε με ενδιαφέρουν, να δηλητηριάσουν τόσο πολύ τη λειτουργία του Σχολείου, ώστε αυτό να μην μπορεί vu ασχοληθεί με οτιδήποτε εξωστρεφές και δημιουργικό για το καλό των παιδιών μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη μεγάλη πλειοψηφία γονέων και μελών του Συλλόγου που στήριξαν τις προσπάθειες του όλα τα χρόνια. Ευχαριστώ επίσης την πλειοψηφία των γονέων που μου δήλωσαν και συνεχίζουν να δηλώνουν τη στήριξη τους ενάντια σε αυτό το ανεδαφικό κλίμα, που κάποιοι αυτοδιορισμένοι εισαγγελείς συνεχίζουν να δημιουργούν.

Αισθάνομαι επίσης, την ανάγκη να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, που παρά τις πιέσεις που τους ασκούνται από συναδέλφους τους, παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στο έργο τους. Τους ευχαριστώ για όσα προσφέρουν καθημερινά στα παιδιά μας, καθώς και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλοι μαζί τους, παρά τις «ύαινες» που υπάρχουν γύρω τους.

Δυστυχώς, μετά και τις σημερινές εξελίξεις τα ηθικά και ψυχικά αποθέματα μου δεν αρκούν για να συνεχίσω από τη θέση που ήμουν. Παρ’ όλα αυτά θα βρίσκομαι κοντά στο Σχολείο μας ως απλό μέλος του Συλλόγου, και θα βοηθώ με οποιοδήποτε τρόπο μου ζητηθεί αποκλειστικά και μόνο για την πρόοδο των παιδιών μας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας!

 

Με εκτίμηση

Περδικέας Π. Παναγιώτης

 

Συνημμένη εικόνα της επιστολής 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα