17.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΙΚΕΡΜΙ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΝΗΣ (ΑΙΟΛΙΣ-ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ) ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS

ΠΙΚΕΡΜΙ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΝΗΣ (ΑΙΟΛΙΣ-ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ) ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS

Την αγωνία τους εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής πρώην «Αγίου Σπυρίδωνα» (νυν «Διώνης»)  στο «Δασαμάρι» Πικερμίου, σχετικά με το έργο ασφαλτόστρωσης του επικίνδυνου χωμάτινου οδικού δικτύου της περιοχής, που αποτελεί το βασικό -ζωτικής σημασίας- αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για να έχουν ομαλή και ασφαλή πρόσβαση στα σπίτια τους.

Προς τούτο έστειλαν επιστολή στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ζητώντας να υλοποιηθεί προεκλογική υπόσχεση της σημερινής δημοτικής αρχής, που έως σήμερα παρά τις μέχρι τώρα ενέργειες δεν έχει πραγματοποιηθεί στη πράξη. 

Τέλος ζητούν απ’ τη δημοτική αρχή να τους ενημερώσει εγγράφως για τη σημερινή κατάσταση του ζητήματος και το χρονοδιάγραμμα της προκήρυξης διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου, στο οποίο την καλούν να δώσει την δέουσα προτεραιότητα.

Ακολουθεί το Δ.Τ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 12730 / 19-12-2016 έγγραφό του, το σωματείο «ΑΙΟΛΙΣ» των κατοίκων της περιοχής πρώην «ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ» (νυν «ΔΙΩΝΗΣ») Πικερμίου υπενθύμισε στη Δημοτική Αρχή την ανάγκη επίσπευσης της διαδικασίας ανάθεσης των αναγκαίων μελετών (υδρολογικής – υδραυλικής, οριοθέτησης ρεμάτων και πολεοδομικής), για να καταστεί δυνατός ο προγραμματισμός και η χρηματοδότηση του έργου ασφαλτόστρωσης του επικίνδυνου χωμάτινου οδικού δικτύου της περιοχής, που αποτελεί το βασικό -ζωτικής σημασίας- αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για να έχουν ομαλή και ασφαλή πρόσβαση στα σπίτια τους. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση εδώ και χρόνια και ευελπιστούν στη τήρηση των δεσμεύσεων της σημερινής Δημοτικής Αρχής να δρομολογήσει τις αναγκαίες μελέτες για να «ξεκολλήσουν» τα βασικά έργα υποδομής.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα