21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ/ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ/ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

Επιτέλους δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης της λεωφόρου Αχαιών στο Ντράφι, μετά από τρία χρόνια αναμονής μέχρι την ωρίμανση των μελετών. Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Ραφήνας-Πικερμίου κ. Παναγιώτη Καλφαντή: 

«Μετά από ένα χρόνο ωρίμανσης, αφού παραλάβαμε ένα κενό φάκελο έργου που περιείχε μονό την απόφαση ένταξης, και επίπονες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις, αδειοδοτήσεις, και εγκρίσεις ορίσθηκε για τις 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ο διαγωνισμός του έργου Αποκατάστασης της Λ. Αχαιών στο Ντράφι προϋπολογισμού 800.000 Ευρώ.

Είναι το πρώτο ¨μεγάλο¨ έργο που δημοπρατεί ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου την τελευταία δεκαετία και ακολουθούν εντός του φθινοπώρου οι διαγωνισμοί για το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στις Διάκου Μάντρες και τον νέο παιδικό σταθμό στο Πικέρμι». 

Ως προς την τελευταία παράγραφο φαίνεται να ξεχνά ο κ. Καλφαντής το επίσης μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε μετά χρόνιας στασιμότητας, από τη θεμελίωσή του μέχρι την αποπεράτωση κατά την διάρκεια της θητείας Χριστόπουλου, που είναι το σχολικό συγκρότημα της οδού Κοντοράβδη στο Πικέρμι.

Μια μικρή υπενθύμιση για να μη διαγράφεται οποιαδήποτε θετική προσπάθεια προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Ακόμα και για το συγκεκριμένο έργο οι μελέτες, μεταξύ των οποίων κι η γεωλογική μελέτη, έγιναν επί θητείας περιφερειάρχη Σγουρού κι αντιπεριφερειάρχη Χρυσάνθης Κισκήρα.

Αυτά, γιατί η διοίκηση των ΟΤΑ πρέπει να έχει συνέχεια κι όχι ο ένας να ακυρώνει την επιτυχία του προηγούμενου με περισσή του δέοντος οίηση. Περισσότερη ταπεινοφροσύνη απ’ τη σημερινή δημοτική αρχή και μάλιστα του αντιδημάρχου που την εκπροσωπεί θα ήταν επιθυμητή και αξιοπρόσεκτη.    

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα