18.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κ. Γεώργιος Βλάχος, επισκέφθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκο Ταγαρά, προκειμένου να τον ενημερώσει και να του θέσει υπ’ όψιν θέματα σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής.
Στην συνάντηση μεταξύ άλλων, ετέθησαν θέματα σχετικά με: τα πρόστιμα, τα εξ’ αδιαιρέτου κτίσματα εκτός σχεδίου, η οριοθέτηση οικισμών, ο χαρακτηρισμός περιοχών Γ, τα δίκτυα κοινοχρήστων, η όδευση των δικτύων της ΔΕΗ, η ένταξη στο ν.4178/2013 ρυθμίσεων του ν.4014/2011, η ρύθμιση των κληροτεμαχίων, η παράταση των αδειών του ν.4067/2012, οι χρήσεις πολεοδομικού κτιρίου, οι αλλαγές ορίων χαρακτηρισμένων περιοχών κ.α.
Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα θέματα, δίνοντας σχετικές οδηγίες και κατευθύνσεις στους παρευρισκόμενους συνεργάτες του, έτσι ώστε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να υπάρχουν απαντήσεις και δεσμεύσεις για ρυθμίσεις που θα ενσωματωθούν σε επόμενα νομοσχέδια του ΥΠΕΚΑ.
Ο κ. Γεώργιος Βλάχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματική συνεργασία με τον κ. Ταγαρά.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα