24.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ, ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ!

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ, ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ!

Αν υπάρχει ένα στοιχείο για το οποίο είμαστε περήφανοι στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ – σ’ αυτό το ξεκίνημα της πορείας μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – είναι ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές, πολιτικές, ηλικιακές και γεωγραφικές αφετηρίες κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι περισσότερο από έναν απλό συνδυασμό. Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα κατάφεραν να δημιουργήσουν μια δεμένη ομάδα, μια παρέα που ένωσε τις δυνάμεις της για το αύριο των παιδιών και των οικογενειών μας. Και επειδή το αύριο του Δήμου Μαραθώνα ισοδυναμεί με σηκωμένα μανίκια, σκληρή δουλειά και… μπόλικο τρέξιμο, είπαμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας!

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και μέλη των οικογενειών τους, έλαβαν μέρος στα δρομικά αγωνίσματα του 6ου Ημιμαραθώνιου του Δήμου Μαραθώνα, σε ένα πρωινό… βγαλμένο από το μέλλον, καθώς η διοίκηση του Δήμου δεδομένα θα ισοδυναμεί με έναν αγώνα δρόμου, στον οποίο δεν θα υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο.

Ο Πέτρος Αλεξανδρής εκπροσώπησε τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ στα 21χλμ. του ημιμαραθωνίου, ο Σπύρος Χρυσίνας αγωνίστηκε στα 10 χλμ, ο Γιώργος Μπογιατζής και ο Μάκης Λιβαθινός (γιος του υποψηφίου Δημάρχου Μαραθώνα) συμμετείχαν στα 5χλμ, ενώ οι Νικόλας Αχείμαστος, Δήμητρα Βούλγαρη, Αμαλία Γιασεμή, Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Γιώργος Καρράς, Ιωάννα Κορομηλά, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Έφη Μπομπόνη, Ελένη Παπαϊωάννου συμμετείχαν με μέλη των οικογενειών τους στον συμβολικό αγώνα των 1.500 μέτρων, όπου την παράσταση έκλεψε ο Φίλιππας Κωνσταντόπουλος που τερμάτισε στην τρίτη θέση!

Παράλληλα με τις αθλητικές εκδηλώσεις μιας διοργάνωσης που πρέπει να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια σημείο αναφοράς στο καλεντάρι του Δήμου – με την ενεργή και μαζική συμμετοχή των κατοίκων να αποτελεί το πρωτεύουν στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί – τα στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ έδωσαν το παρών και στο Πάρκο Ανακύκλωσης που φιλοξενήθηκε στο χώρο της Αφετηρίας, με τον Γιώργο Παπαδοκοτσώλη να στέλνει τα δικά του οικολογικά μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους!

Το παρών στο χώρο της Αφετηρίας έδωσαν επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (Χαρά Ασημακοπούλου, Στέλιος Γεραμάνης, Νίκος Ζουμπουρλής, Κωνσταντίνος Καβαρνός, Άγγελος Λένας, Ευαγγελία Μπιρλιράκη, Μιχάλης Νάτσης, Αγγελική Ράικου, που είτε σε ρόλο εθελοντή, είτε σε ρόλο εμψυχωτή όλων των δρομέων έδωσαν το δικό τους χρώμα στο πρωινό) οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρεσβευτή του Μαραθωνίου – πρώην Δήμαρχο Μαραθώνα – Σπύρο Ζαγάρη και, φυσικά, την πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ, και υποψήφια σύμβουλο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Αναστασία Ευαγγελίου Ρίζου.

Φυσικά, από μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ένας… άνθρωπος του αθλητισμού, όπως ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα, Σπύρος Λιβαθινός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αθλητές και δρομείς, και να συμμετάσχει στην απονομή των μεταλλίων στους μεγάλους νικητές!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα