21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ...

ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ & ΠΟΛΕΩΝ

Τις Βρυξέλλες επισκέφθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης και Επικεφαλής  της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (ΕΝΑ) Νεκτάριος Καλαντζής, με αφορμή την ευρωπαϊκή εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και διοργανώθηκε από την Κομισιόν. 

Εκεί συζητήθηκαν θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , των αστικών αναπλάσεων, της περιφερειακής ανάπτυξης των πόλεων και των καινοτόμων μεταφορών, καθώς και των πράσινων πρακτικών για το περιβάλλον, σχετικά με τα απορρίμματα. Ο Νεκτάριος Καλαντζής επισκέφθηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την καρδιά των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ είχε επαφές με Έλληνες Ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με Έλληνες Περιφερειάρχες και δημάρχους μεγάλων πόλεων της χώρας. Παρακολουθώντας από κοντά τη Σύνοδο της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Νεκτάριος Καλαντζής δήλωσε :

“Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή και η παρακολούθηση απ’ τους Έλληνες αυτοδιοικητικούς τέτοιων συνεδριάσεων, αφού στις Βρυξέλλες, εδώ που χτυπάει η καρδιά της Ευρώπης, μπορούμε να πάρουμε παραδείγματα από Ευρωπαίους συναδέλφους μας για την επόμενη μέρα στις πόλεις και τις περιφέρειες, την ανάπτυξή τους και τις καινοτομίες που θα πρέπει να εφαρμοστούν στο μέλλον σε διάφορα ζητήματα. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα στεγανά συγκεκριμένης ανάπτυξης περασμένων δεκαετιών στους δήμους και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, με στόχο τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους πολίτες της κάθε πόλης στη χώρα μας.”

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα