21.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Τις προηγούμενες ημέρες, οι υπηρεσίες του Δήμου Σαρωνικού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που «χτύπησαν» όλη τη χώρα, αλλά και το Δήμο μας.

Το «πρώτο κύμα» της κακοκαιρίας , ο «Τηλέμαχος», αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. Κι αυτό το πετύχαμε, παρά την παντελή απουσία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και του αρμόδιου για την περιοχή μας αντι-περιφερειάρχη κ. Φιλίππου, που δεν έκαναν τίποτε από όσα είχαν την ευθύνη και αρμοδιότητα να κάνουν.

Χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, εργαζόμενους του Δήμου Σαρωνικού αλλά κυρίως εθελοντές συμπολίτες μας, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε καταρχήν τα δύσκολα περιστατικά εξαιτίας της χιονόπτωσης στις περιοχές του Κουβαρά και των Καλυβίων, ενώ στη συνέχεια, έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις παραλιακές κοινότητες της Παλαιάς Φώκαιας, της Σαρωνίδας και της Αναβύσσου.

Δράσαμε με σχέδιο. Διασφαλίσαμε καταρχήν ότι θα παραμείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο του Δήμου σε Κουβαρά και Καλύβια που είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ενώ στη συνέχεια, τα συνεργεία του Δήμου μας επενέβησαν κι έριξαν αλάτι στο παραλιακό οδικό δίκτυο, όπου μας επισημάνθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα.

Σε μια δύσκολη κατάσταση, όπου η Περιφέρεια έλαμψε δια της απουσίας της και ο αρμόδιος χωρικός αντι-περιφερειάρχης ( που θέλει να γίνει Δήμαρχος στην πόλη μας) προτίμησε τη «ζεστασιά» του σπιτιού του, εμείς δώσαμε το παρόν από την πρώτη στιγμή και τα καταφέραμε.

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τους Υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας κο Λιοδακάκη Δημήτρη και κο Σόφο Δημήτρη, καθώς και το προσωπικό της υπηρεσίας, για όλα όσα έκαναν για να κρατήσουμε την πόλη μας ανοικτή και λειτουργική, ώστε να μην έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας η τελευταία κακοκαιρία.

Αυτό το «ευχαριστώ» οφείλουν να το πουν δημόσια κι όσοι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές προτίμησαν την ασφάλεια του σπιτιού τους, από το να βρεθούν έστω και για λίγες στιγμές, δίπλα στους ανθρώπους του Δήμου μας που έδιναν «μάχη» με το χιονιά.

Είναι κατακριτέοι στην κοινή γνώμη όσοι έσπευσαν να εκμεταλλευτούν με μικροπολιτική λογική την πρόσφατη κακοκαιρία, με προφανή στόχο να κατηγορήσουν τη σημερινή Δημοτική Αρχή της πόλης μας.

Στη μιζέρια και τη μικροψυχία, η σημερινή Διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Σαρωνικού, απαντά με έργο ουσίας.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα