16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ ΚΑΛΦΑ

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ ΚΑΛΦΑ

Σε φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της στη Χαλκιδική χθες Κυριακή βρήκε τραγικό θάνατο η 50χρονη δημοσιογράφος Καρολίνα Νουντλ Κάλφα. Γεννήθηκε το 1968 στη Γερμανία και δούλεψε ως ρεπόρτερ, εκφωνήτρια ειδήσεων και παρουσιάστρια σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε με μεγάλη θλίψη την απώλεια της, συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαιτέρως το μονάκριβο γιο της και αποχαιρετά την συνάδελφο, η πρόωρη απώλεια της οποίας αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια και σε όσους την αγάπησαν.

Η αξέχαστη συνάδελφος, της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο αναπάντεχα, διακρινόταν για την ευγένεια και αλλά και τον μαχητικό χαρακτήρα της, ήταν δε ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια της  δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο τραγικός θάνατος της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Στη σύντομη, αλλά γεμάτη επιτυχίες επαγγελματική της πορεία ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την εργατικότητά της. Στους οικείους της εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα