32.7 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Μια ακόμα σημαντική μελέτη για την κατασκευή του πρώτου βρεφονηπιακού σταθμού στο Πικέρμι, ολοκληρώθηκε απ’ την τεχνική υπηρεσία του δήμου, με τη συνδρομή-συνεργασία του αντιδημάρχου Ρ-Π Παναγιώτη Καλφαντή.

Πρόκειται για ένα χαμηλό βιοκλιματικό κτήριο, με δουλεμένες όψεις, ζεστά χρώματα, ενεργειακά αποδοτικό, κεραμοσκεπή και απλή διαμόρφωση στον περιβάλλοντα χώρο. Το οποίο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με πληροφορίες μας (δεν μπορέσαμε να βρούμε τον κ. Καλφαντή) στο οικόπεδο που βρίσκεται το παλιό δημοτικό του Πικερμίου, το οποίο θα κατεδαφιστεί.

Άλλωστε πρόκειται μόλις για μια αίθουσα και γραφείο, ενώ οι υπόλοιπες αίθουσες είναι λυόμενες, άρα αυθαίρετες και είχαν τοποθετηθεί για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες χιλιάδων παιδιών της περιοχής όλα τα χρόνια λειτουργίας του σχολείου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Καλφαντή: «Πιστεύουμε ότι θα το χαίρονται τα 80-90 παιδιά που θα εξυπηρετεί στα πρώτα τους μαθησιακά και κοινωνικά βήματα! Η αξιόλογη αυτή μελέτη έγινε εξ ολοκλήρου από μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και έχει υποβληθεί στην Περιφέρεια Αττικής για χρηματοδότηση».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα