27.2 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 16χρονη στο Λαύριο

Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 16χρονη στο Λαύριο

Προ ολίγων ωρών 16χρονο κορίτσι που πήγαινε σπίτι του δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στο Λαύριο. Η είδηση δημοσιοποιήθηκε σε τοπικό σάιτ, με το διαχειριστή Σαράντο Ρέτσο πολύ σοφά να διαμηνύει:
«Πριν δυο ώρες, ένα κορίτσι 16 ετών δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκυλί ενώ περπατούσε και πήγαινε σπίτι του… μην αρχίσετε τώρα αν το κοριτσάκι κοίταξε στραβά το σκυλί… δέχτηκε επίθεση, ήταν μόνο του στο δρόμο, έπαθε σοκ, οι γονείς του δούλευαν και πήγε σπίτι το κορίτσι για να έρθει η μητέρα του να το πάει στο γιατρό….περιπέτεια, σοκ για το κορίτσι, δάγκωμα, ενέσεις, οι γονείς έφυγαν από την δουλειά τους….
Κύριοι και κυρίες…. του δήμου , κύριε δήμαρχε Δημήτρης Λουκάς κύριε πρόεδρε Γιάννης Αδάμης παντού γίνονται επιθέσεις, κάντε κάτι είστε υπεύθυνοι…. θα γίνουν πλέον μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου…..
Κάντε κάτι, όποιος είναι υπεύθυνος να αναλάβει τις ευθύνες του…..θα κλείσει η πλατεία, θα κλείσει το λιμάνι, τι θα γίνει???
Δείτε τι έπαθε το κοριτσάκι……»

Και μην αρχίσουν οι φιλόζωοι τα δικά τους, γιατί αγάπη προς τα ζώα δεν είναι μόνο λόγια αλλά και πράξεις. Δεν πρέπει και δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σκυλιά με απρόβλεπτες αντιδράσεις. Επιτέλους υπάρχουν και άνθρωποι. Αγάπη προς τους συνανθρώπους μας υπάρχει ή μόνο τα ζώα την αξίζουν;

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα