24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑγίου Βαλεντίνου: Βάφτισε μια κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου

Αγίου Βαλεντίνου: Βάφτισε μια κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου

Κι όμως, γίνεται!

Την πιο… ενδιαφέρουσα ιδέα για δώρο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είχε ένας ζωολογικός κήπος στο Τέξας. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ζωολογικός κήπος επιτρέπει στους απανταχού πληγωμένους να ονομάσουν μία κατσαρίδα με το όνομα των «πρώην» αγαπημένων τους.

Αφού η ιδέα έγινε viral στο διαδίκτυο, άνθρωποι από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και από περισσότερες από 30 χώρες υπέβαλαν ονόματα «πρώην». Μαζί με την ονομασία της κατσαρίδας, οι άνθρωποι θα λάβουν ένα προσαρμόσιμο πιστοποιητικό με το όνομα που έχουν επιλέξει από το ζωολογικό κήπο Dartmoor που εγκαινίασε πέρυσι τη δημοφιλή ιδέα.

Ο εν λόγω ζωολογικός κήπος δεν είναι το μόνο μέρος που προτείνει στους ανθρώπους να βαφτίζουν κατσαρίδες.

Το Sea Life Bray Aquarium στο Wicklow έχει μια περιοχή όπου ζουν κατσαρίδες της Μαδαγασκάρης και αφρικανικά σαλιγκάρια. Για μια μικρή δωρεά, όσοι αισθάνονται λιγότερο ρομαντικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορούν να επιλέξουν ένα όνομα και για αυτούς τους νέους κατοίκους.

Στο ίδιο μήκος κύματος τα μπαρ Revolution στη Βρετανία ζητούν από τους ανθρώπους να κάψουν μεταφορικά τα ρούχα που είχαν από τους πρώην τους, παραδίδοντάς τα με αντάλλαγμα ένα κέρασμα. Στη συνέχεια, τα μπαρ δωρίζουν τα ρούχα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Άλλες ιδέες με…φιλανθρωπική κλίση περιλαμβάνουν τη δημιουργία δωρεών με τις αγορές του Αγίου Βαλεντίνου μέσω του Give as you Live, την αποστολή μιας ηλεκτρονικής κάρτας μέσω του Don’t Send Me a Card που δημιουργεί δωρεά για το Action Duchenne ή την επιλογή Wear it Red για το Royal Wolverhampton NHS Trust.

Οι λάτρεις των ζώων μπορούν επίσης να υιοθετήσουν… έναν γάιδαρο από το Donkey Sanctuary ή έναν ορφανό ελέφαντα ή ρινόκερο μέσω του Sheldrick Wildlife Trust.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα