16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑAsia Express: Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – «Ζαλίζομαι,...

Asia Express: Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – «Ζαλίζομαι, ο αυχένας μου»

Τι συνέβη;

Το ταξίδι στα χνάρια του δράκου για τους παίκτες του Asia Express συνεχίζεται στο Λάος, μία χώρα με απίστευτη φυσική ομορφιά, βαθιά βουδιστική παράδοση και μεγάλη ιστορία. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή (28/10) επικράτησε αναστάτωση όταν η Kat – Kat ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία εξαιτίας της ζέστης, δεν άντεξε και κατέρρευσε με την συμπαίκτριά της να προσπαθεί να τη βοηθήσει.

«Βιβή, σήκωσέ με, γιατί ζαλίζομαι. Ο αυχένας μου», είπε και στο πλευρό της έσπευσε ένας διασώστης, ο οποίος της προσέφερε νερό και την σήκωσε από το έδαφος. «Θα σου δώσω ένα κολάρο για να μην κάνεις μπρος, πίσω κινήσεις για τον αυχένα», της είπε και εκείνη του απάντησε πως και με την τσάντα στους ώμους της δε θα τα καταφέρει.

Δείτε παρακάτω όσα συνέβησαν

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης

Θυμίζουμε ότι σε προηγούμενο επεισόδιο (21/10) οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος περιέγραψε στην κάμερα τι συνέβη με τον tattoo artist στις σκάλες, αφού ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει από τους έντονους πόνους.

«Τον είδα παιδιά, έπεσε πολύ άσχημα. Βγήκα έκανε ένα κρακ και έπεσε έτσι, με πλάτη, πάνω στο σκαλοπάτι, ήταν σοβαρό. Ήταν δυνατό χτύπημα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, ανησύχησε ιδιαιτέρως και τόνισε: «Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, οπότε τρόμαξα πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω, μετά είδα τη μέση του και κατάλαβα, δεν μπορεί ούτε τα παπούτσια να βάλει».

Ο παίκτης με το ζόρι περπατούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Αν και αρχικά οι γιατροί εντόπισαν μόνο κάποιες εκδορές στην πλάτη του, τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του εκτενέστερα. Εκεί του έδεσαν το χέρι και τη μέση κι έτσι δεν έλαβε μέρος στο επόμενο race.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα