22.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧριστουγεννιάτικες ευχές Δημάρχου Μαραθώνα Σ. Τσίρκα με υψηλά νοήματα

Χριστουγεννιάτικες ευχές Δημάρχου Μαραθώνα Σ. Τσίρκα με υψηλά νοήματα

Αγαπητές/οι συμπολίτες

Ίσως να έχετε κουραστεί να δέχεστε ευχές που ποτέ δεν πραγματοποιούνται όπως λένε. Δεν μπορούμε όμως να τις απορρίπτουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη και η ύπαρξή τους αργά ή γρήγορα θα κατακτηθεί, αρκεί να υπάρχει θέληση.

Ευχόμαστε λοιπόν η Γέννηση του Χριστού μας να είναι το προμήνυμα για μια διαφορετική προσέγγιση στα θέματα που αφορούν κυρίως τη νέα γενιά που δικαιούται μια καλύτερη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες στα θέματα παιδείας που αποτελούν και στόχο της δημοτικής μας αρχής.

Ελπίζουμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί αυτές τις χαρμόσυνες μέρες να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας και ν’ αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική. Αυτά τα Χριστούγεννα ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές, ας δώσουν κουράγιο κι ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει.

Ας είναι το ξεκίνημα του 2020 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Προς τούτο άλλωστε εργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας και τα καλά αποτελέσματα θα φανούν σύντομα. Καλά Χριστούγεννα

Ευτυχισμένο και καλότυχο το 2020 για όλους

Στέργιος Τσίρκας

Δήμαρχος Μαραθώνα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα