27.3 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧριστουγεννιάτικες ευχές Δημάρχου Παιανίας Ι. Μάδη με ιδιαίτερες αναφορές

Χριστουγεννιάτικες ευχές Δημάρχου Παιανίας Ι. Μάδη με ιδιαίτερες αναφορές

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Στο τέλος μιας επιβαρυμένης χρονιάς με δύσκολη καθημερινότητα για όλους μας, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας είναι βάλσαμο στην ψυχή όλων μας.

Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων ας μας θυμίσουν το πραγματικό μήνυμα, με αλληλεγγύη και αγάπη για το συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Η αυγή της νέας χρονιάς, φέρνει πάντα μήνυμα ελπίδας.

Με την Ελπίδα ότι αυτός ο χρόνος θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, προχωράμε Όλοι Μαζί για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας.

Επιθυμώ αυτή η νέα χρονιά να αρχίσει όχι μόνο με ευχές, αλλά και με μια δέσμευση. Τη δέσμευση ότι θα αγωνιστώ μαζί με τους συνεργάτες μου και τη δημοτική αρχή, ώστε να ζήσουμε φέτος σε μια πιο ανθρώπινη πόλη.

Να δώσουμε την μάχη της καθημερινότητας, να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη των έργων, να ετοιμάσουμε το νέο μακρόπνοο σχέδιο για τον Δήμο Παιανίας.

Με το μήνυμα αυτό να προβάλλει πιο επίκαιρο από ποτέ, εύχομαι η νέα χρονιά να γίνει η αρχή θετικών αλλαγών για μια καλύτερη πορεία για όλους τους πολίτες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η νέα χρονιά 2020 να είναι μια χρονιά εποικοδομητική, μια χρονιά δημιουργικότητας και αισιοδοξίας και να φέρει στις οικογένειές μας όλα όσα έχουμε ανάγκη, αλλά κυρίως Αγάπη και Υγεία!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΣΤ. ΜΑΔΗΣ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα