26.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς με πολλούς αποδέκτες

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς με πολλούς αποδέκτες

Εύχομαι οι Άγιες αυτές ημέρες που οδηγούν στη γέννηση του Θεανθρώπου να χαρίσουν σε όλους αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη. Ο ερχομός του Σωτήρα να γεμίσει όλο τον κόσμο με υγεία δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Αυτές τις ημέρες, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να μετουσιώνουμε τη διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, σε πράξη. Με σεβασμό και διακριτικότητα οφείλουμε όλοι να βρισκόμαστε δίπλα σε αυτούς που χρειάζονται τη στήριξή  μας.

Ως δημοτική αρχή φροντίζουμε  όλες τις ημέρες του χρόνου να στεκόμαστε αρωγοί στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Με σύνεση, προγραμματισμό αλλά και με τη βοήθεια του κόσμου έχουμε καταφέρει να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά στο κομμάτι της κοινωνικής πολιτικής.

Όμως τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν τον Δήμο μας να έχει κάνει βήματα μπροστά και στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας.

Από τα έργα υποδομών που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με μικρές καθημερινές παρεμβάσεις αλλά και με έργα πνοής, μέχρι τις διεκδικήσεις που αξιώνουμε καθημερινά προς την κεντρική εξουσία με απτά αποτελέσματα.

Από την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πολίτες μέχρι την προσπάθεια για την ανάδειξη της περιοχής μας ως πόλο έλξης τουρισμού και επενδύσεων. Όλα αυτά γίνονται με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη, του τόπου μας και των παιδιών μας.

Και είναι αυτές πραγματικά οι άγιες ημέρες που μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε αδιάκοπα το έργο μας. Είναι όμως και οι ημέρες που στη σκέψη μας βρίσκονται πιο έντονα από ποτέ οι φίλοι μας που τόσο άδικα χάθηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά.

Με σκληρή δουλειά ο τόπος μας θα γίνει καλύτερος από πριν, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τις ανθρώπινες ψυχές. Οφείλουμε να συνεχίσουμε δυναμικότερα την προσπάθεια να ξαναστήσουμε τις ζωές μας και αυτό θα κάνουμε και τη νέα χρόνια που έρχεται.

Με ενότητα, αγάπη, ελπίδα και πίστη στις δυνάμεις μας, αλλά και με τη βοήθεια του Θεού είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα.

Καλά Χριστούγεννα 

Χαρούμενο 2020.

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

Ευάγγελος Μπουρνούς

Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα