17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Δεν είμαι μπόγιας» – Ξεσπά η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την χυδαία ανάρτηση...

«Δεν είμαι μπόγιας» – Ξεσπά η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την χυδαία ανάρτηση της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη

Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα... και εκθέτουν κόμματα. Ο σάλος για τη χυδαία ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη - Στεφανίδη εναντίον της γυναίκας που κατήγγειλε για βιασμό τον Γεωργούλη δεν κόπασε μετά τη συγγνώμη της, με πολλούς να ζητούν αδίκως «ευθύνες» και από την κόρη της Κατερίνα Στεφανίδη και να επιτίθενται -όχι τόσο άδικα- στον ΣΥΡΙΖΑ

Να πάρει θέση αναγκάστηκε η ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη μετά τη χυδαία ανάρτηση της μητέρας της, που ουσιαστικά επιτέθηκε στην καταγγέλλουσα βιασμό και σωματική βία από τον Αλέξη Γεωργούλη, μία ημέρα μετά αφού χειροκρότησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να τονίζει «σε ό,τι μας αφορά σε ζητήματα που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση, έμφυλη βία, βία κατά των γυναικών, για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, ούτε ίσες αποστάσεις. Είμαστε και θα είμαστε πάντα με τα θύματα».

Η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέπεσε σε σοβαρό και ασυγχώρητο για πολλούς ατόπημα διασύροντας την Ελένη Χριστοπούλου που κατήγγειλε τον Γεωργούλη. Μετά και το σάλο που προκλήθηκε η κυρία Βαρέλη – Στεφανίδη κατέβασε την ανάρτησή της συνειδητοποιώντας ότι ήταν «απαράδεκτη» και ζήτησε συγγνώμη. Το delete έσβησε τα πειστήρια από τα social, αλλά η συγγνώμη δεν κόπασε τις οργισμένες αντιδράσεις.

«Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε» γράφει στην απολογητική ανάρτησή της η κυρία Βαρέλη – Στεφανίδη με πολλούς όμως να σταματούν το χρόνο την ώρα της δημοσίευσης της πρώτης «απαράδεκτης ανάρτησης», τονίζοντας ότι «ως γυναίκα, μητέρα κοριτσιών» αλλά και αριστερή, όπως τουλάχιστον δηλώνει, όφειλε όχι μόνο να μην κάνει ποτέ μια τέτοια ανάρτηση, αλλά να εξοργιστεί με οποιοδήποτε προσπαθεί να ενοχοποιήσει θύμα καταδικαστέας πράξης.

Πλήθος αρνητικών σχολίων για την μητέρα της έφθασαν και στην Κατερίνα Στεφανίδη, προτρέποντας τη «να την μαζέψει».

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;»

Με την ολυμπιονίκη να εξοργίζεται, δικαίως, και να ξεσπά.

Ειδικότερα, κάποιοι χρήστες του Twitter «τάγκαραν» την Κατερίνα Στεφανίδη στις αναρτήσεις της μητέρας της. «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό» έγραψε ένας χρήστης απευθυνόμενος στην Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;» απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη. 

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»

Παρόμοιο σχόλιο υπήρξε και σε ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη στο Instagram.

«Κατερίνα θα περίμενα να πάρεις θέση στην απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Είναι απίστευτη ανάρτηση. Απίστευτη. Είναι δυνατόν με μια κόρη σαν και εσένα, πρότυπο και αγωνίστρια, η μητέρα σου να κάνει τέτοια επιθετική ανάρτηση κατά γυναίκας. Απίστευτη» έγραψε χρήστης.

Οργισμένη απάντησε η Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, «δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα κι τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Στο στόχαστρο και ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός όμως από το παιδί της σε δύσκολη θέση έφερε η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη και τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΠΑΣΟΚ να εξαπολύει δριμεία επίθεση μετά την ανάρτησή της, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει θέση. Σχόλια του στιλ «συγχαρητήρια κύριε Τσίπρα για τις επιλογές σας», δεν έλειψαν.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης έγραψε στο Twitter: «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό;».

 

«Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση Τσαπανίδου! Μόνο ντροπή» έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποσύρει άμεσα την υποψηφιότητά της, διαφορετικά αποδέχεται τα γραφόμενά της» συμπλήρωσε.

Πιο επιθετικός ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

«Μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ “το βαρέλι δεν έχει πάτο”. Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας “Μακελειό”.»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος ρωτάει τον κ. Τσίπρα προσωπικά «τι άποψη έχει για όλα αυτά;» και σε υστερόγραφο αναφέρει: «Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα