20.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕ. Μαυρουδής – Προσωπικός γιατρός: Διευκρινίσεις σχετικά με το νέο θεσμό

Ε. Μαυρουδής – Προσωπικός γιατρός: Διευκρινίσεις σχετικά με το νέο θεσμό

Ε. Μαυρουδής: Το ότι με επιλέξατε ως προσωπικό γιατρό περικλείει για μένα ιδιαίτερη τιμή. Σας ευχαριστώ!

Ο Ευάγγελος Μαυρουδής υπό την ιδιότητα του Προσωπικού Γιατρού, ευχαριστεί κατ’ αρχάς τους πολίτες που τον επέλεξαν και δίδει τις κατάλληλες διευκρινίσεις σχετικά με τα ραντεβού που ξεκινούν απ’ την 1η Οκτωβρίου.

Προσωπικός γιατρός Ραφήνα: Ένας ιδιώτης παθολόγος στο σύστημα, ο Ευάγγελος Μαυρουδής!

Στην προς δημοσίευση επιστολή του αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι,

Το ότι με επιλέξατε ως προσωπικό γιατρό περικλείει για μένα ιδιαίτερη τιμή. Σας ευχαριστώ.

Η ύπαρξη προσωπικού γιατρού για κάθε πολίτη (αλλά και οικογενειακού γιατρού για κάθε οικογένεια) αποτελεί πεποίθηση και όραμα από τα πρώτα μου βήματα. Έτσι λειτούργησα πρακτικά μέχρι τώρα και έτσι θα συνεχίσω ακόμη και για εκείνους από τους ασθενείς μου που δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να με επιλέξουν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να υπηρετήσω θεσμικά πλέον τη μορφή αυτή της ιατρικής σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπει ο ιδρυτικός της νόμος και η ιατρική δεοντολογία. Ανεξάρτητα από ωράρια, εργάσιμες μέρες ή αργίες, μέρα ή νύχτα το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό για εκείνους που αντιμετωπίζουν κάτι επείγον.

Το ιατρείο θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός από Σαββατοκύριακα και αργίες, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Ήδη βρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο τα διαθέσιμα ραντεβού από την 1/10/22 έως τις 31/12/22. Μπορείτε να επιλέξετε για σας και για τα μέλη της οικογένειάς σας χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που σας έχουν δοθεί.

Τα πρώτα αυτά ραντεβού καθώς και εκείνα του επόμενου τριμήνου θα είναι αφιερωμένα στη δημιουργία του Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας του καθενός. Πρόκειται για προτεραιότητα του παρόντος θεσμού και πιστεύω ότι κατανοείτε την καθοριστική σημασία του. Ο φάκελος θα περιέχει το ιστορικό, τις αλλεργίες, τα φάρμακα, τις εξετάσεις, τις νοσηλείες κάθε ασθενή, θα είναι προσιτός στον ίδιο καθώς και στους θεράποντες ιατρούς του.

Οι θεράποντες γιατροί ανεξάρτητα από ειδικότητα (συμπεριλαμβανόμενης, φυσικά, της Παθολογίας) αποτελούν δική σας επιλογή και δεν θα ελέγχονται ούτε θα χρειάζονται παραπομπή από μένα. Το ίδιο ισχύει για τη μετάβασή σας σε Κέντρο Υγείας ή σε Νοσοκομείο, είτε επειγόντως είτε κατόπιν ραντεβού. Η ιατρική περίθαλψη και η συνταγογράφηση των φαρμάκων σας μπορεί να συνεχίσει να γίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σας ή από εμένα, ύστερα όμως από ραντεβού. Για κάτι επείγον, μπορείτε να έρχεστε στο ιατρείο τις ώρες λειτουργίας του χωρίς ραντεβού.

Τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά για περισσότερες διευκρινίσεις.

Φιλικά

Ευάγγελος Μαυρουδής

Ειδικός Παθολόγος

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα