24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠροσωπικός γιατρός Ραφήνα: Ένας ιδιώτης παθολόγος στο σύστημα, ο Ευάγγελος Μαυρουδής!

Προσωπικός γιατρός Ραφήνα: Ένας ιδιώτης παθολόγος στο σύστημα, ο Ευάγγελος Μαυρουδής!

Ευχαριστούμε Βαγγέλη ότι εξακολουθείς να παραδίδεις μαθήματα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Μόνο ένας ιδιώτης γιατρός στη Ραφήνα, ο Ευάγγελος Μαυρουδής, ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα εισόδου στο σύστημα του προσωπικού γιατρού, στο οποίο εντάχτηκαν και οι τρεις γιατροί του Κ.Υ. Ραφήνας, Μαρία Δασκαλάκη Γενική Ιατρός, Διευθύντρια, Έλενα Φακιδάρη Παθολόγος, Επιμελήτρια Α΄ και Ευθυμία Ποσγιού Γενική Ιατρός, Επικουρική Ιατρός.

Όσον αφορά τον ιατρό Βαγγέλη Μαυρουδή να σημειώσουμε ότι είναι ο μόνος ιδιώτης γιατρός που εθελοντικά βοήθησε τις εφημερίες του Κ.Υ. Ραφήνας όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα κάλυψης τους από Σεπτέμβρη μέχρι Δεκέμβρη του 2021 και τώρα είναι ο μόνος απ’ τους ιδιώτες γιατρούς Παθολόγους και Γενικής Ιατρικής της περιοχής που εντάχτηκε απ’ την αρχή στο σύστημα. Ήδη  σε μόλις μια ημέρα έχουν εγγραφεί  στον κο Μαυρουδή 200 πολίτες.

Με αυτές του τις ενέργειες ο Βαγγέλης Μαυρουδής αποδεικνύει έμπρακτα ότι τιμά το λειτούργημα που υπηρετεί, σεβόμενος τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσε.

Τιμή για όλους εμάς τους συμπολίτες του ότι βρίσκεται ανάμεσά μας, ένας αλτρουιστής υπηρέτης υγείας, αλλά συγχρόνως ένας επιτυχημένος συγγραφέας, επίσης παλιός επιτυχημένος δημοτικός σύμβουλος, πρωτεργάτης στην αναβάθμιση – ανακαίνιση του Κ.Υ. Ραφήνας.

Ευχαριστούμε Βαγγέλη ότι εξακολουθείς να παραδίδεις μαθήματα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα