22.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕύσημα κατοίκων Αρτέμιδας για υπηρεσίες που δέχτηκαν στο Κ.Υ. Ραφήνας

Εύσημα κατοίκων Αρτέμιδας για υπηρεσίες που δέχτηκαν στο Κ.Υ. Ραφήνας

Η κα Δήμητρα Σπυροπούλου κατοικεί στην Αρτέμιδα – Λούτσα όπως είπε η ίδια –, δεν την ήξερα μέχρι την ώρα που κτύπησε το τηλέφωνό μου και στην άλλη γραμμή η κυρία που με κάλεσε μου συστήθηκε. Με κάλεσε επειδή συχνά-πυκνά ασχολούμαι με το Κ.Υ. Ραφήνας, για τις υπηρεσίες του οποίου θέλει να μου μιλήσει.

Ομολογώ ότι κέντρισε την περιέργειά μου.

Συνεχίζοντας εξέφρασε την έντονη ευαρέσκειά της για τις υπηρεσίες που δέχτηκε προσωπικά, όπως και μέλη της οικογένειάς της απ’ τους γιατρούς του κέντρου και το υπόλοιπο προσωπικό, χωρίς να παραλείψει ν’ αναφέρει την άρτια γενικότερη εμφάνιση μιας υγειονομικής δομής Πρωτοβάθμιας Υγείας που συναγωνίζεται επάξια υποδομές ιδιωτικών δομών.

Αρχικά όταν η κόρη της αντιμετώπισε πρόβλημα γυναικολογικής φύσεως, γιατρός άλλης ειδικότητας που επισκέφτηκε στη Λούτσα, της σύστησε να πάει στο Κ.Υ. Ραφήνας όπου θα βρει την κατάλληλη περίθαλψη, όχι μόνο ιατρικής αλλά κι εργαστηριακής. Έκτοτε για οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα που προκύπτει όλη η οικογένειά της απευθύνεται χωρίς δεύτερη σκέψη το εν λόγω κέντρο.

Χτες που επισκέφτηκε ξανά το κέντρο με τον σύζυγό της, έγινε μέτοχος της ανησυχίας που υπάρχει διάχυτη παντού μέσα στη δομή, για την έλλειψη ιατρών με αποτέλεσμα τον κίνδυνο να μην μπορεί να καλύψει όλες τις εφημερίες του μήνα. Στεναχωρήθηκε πολύ κι αυτό έγινε η αιτία να μου τηλεφωνήσει.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να εκφράσει μέσω εμού – γιατί η ίδια δεν μπορεί να εκφράσει επαρκώς γραπτά τα συναισθήματά της – τις ευχαριστίες της ιδίας και του συζύγου της για την νευρολόγο κα Ιωάννα Βασιλάκου και τον ουρολόγο κο Ανδρέα Αμπλανίτη που ασχολήθηκαν με το πρόβλημα υγείας τους.

Εν τέλη η κα Δήμητρα Σπυροπούλου, αποτελεί μία, απ’ τους χιλιάδες πολίτες-χρήστες Π.Φ.Υ. της αν. Αττικής,  Πρέσβειρα θετικής επικοινωνίας υπέρ του Κ.Υ. Ραφήνας.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα