16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕπίσκεψη τελειόφοιτων μαθητών Λυκείων Ραφήνας & Πικερμίου στο Εργαστήριο Ιστοπαθολογίας του ΕΚΠΑ

Επίσκεψη τελειόφοιτων μαθητών Λυκείων Ραφήνας & Πικερμίου στο Εργαστήριο Ιστοπαθολογίας του ΕΚΠΑ

Α. Βασιλόπουλος: Το προσωπικό μου ενδιαφέρον για τη νέα γενιά είναι δεδομένο και διαρκές!

Στο Εργαστήριο Ιστοπαθολογίας του ΕΚΠΑ βρέθηκαν μαθητές της Γ΄ τάξης απ’ τα Λύκεια Ραφήνας και Πικερμίου. Τους μαθητές συνόδευαν οι καθηγητές Αντώνης Λαζαρής και Ειρήνη Φραγκογιώργη του Λυκείου Ραφήνας, Παναγιώτης Γεωργόπουλος του Λυκείου Πικερμίου και Ελισάβετ Φωτεινού του Γυμνασίου Πικερμίου.

Ο Πικερμιώτης Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης  τριτοετής φοιτητής Ιατρικής, ξενάγησε στον οικείο για εκείνον χώρο τους συμπολίτες του τελειόφοιτους Λυκείου μαθητές και ποιος ξέρει πιθανούς συμφοιτητές του.

Αυτή τη μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές στο Εργαστήριο Ιστοπαθολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διοργάνωσε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε:

«Μια από τις παλιότερες ιατρικές σχολές άνοιξε τις πόρτες της για να βοηθήσει τους τελειόφοιτους μαθητές να επιλέξουν σε μερικούς μήνες τη σχολή που προτιμούν. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια προγενέστερης και για άλλη μια φορά οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με το Εργαστήριο Ιστοπαθολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τους καθηγητές Αντώνη Λαζαρή, Ειρήνη Φραγκογιώργη, Παναγιώτη Γεωργόπουλο και Ελισάβετ Φωτεινού που συνόδευσαν τους μαθητές.

Επίσης ευχαριστώ τον διευθυντή του εργαστηρίου καθηγητή ΕΚΠΑ κο Νίκο Καβαντζά και την επιμελήτρια κα Καραγιάννη για την άρτια εκπαιδευτική ομιλία, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μαθητών. Δηλώνω ότι τέτοιες δράσεις θα επαναλαμβάνονται και σε άλλα ΑΕΙ, καθώς το προσωπικό μου ενδιαφέρον για τη νέα γενιά είναι δεδομένο και διαρκές».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα