23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦρίκη στο Λαύριο: Συνελήφθη πατριός που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Φρίκη στο Λαύριο: Συνελήφθη πατριός που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Ο 33χρονος πατριός ασελγούσε σε βάρος της θετής του κόρης εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του

Ακόμη μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικου κοριτσιού στο Λαύριο αποκαλύφθηκε από την αστυνομία με δράστη έναν 33χρονο άνδρα και θύμα την θετή 13χρονη κόρη του. Η αστυνομία συνέλαβε τον πατριό του κοριτσιού ο οποίος όπως διαπιστώθηκε εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του επιτίθετο σεξουαλικά και ασελγούσε στο κοριτσάκι για περισσότερο από ενάμισι χρόνο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος 33χρονος, για υπόθεση που αφορά στη διάπραξη γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανήλικης. Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα, ο 33χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς, ενώ είχε υπό την επίβλεψη του ανήλικη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενέργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα