18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓιώργος Τράγκας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του - Υπέστη έμφραγμα και του...

Γιώργος Τράγκας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του – Υπέστη έμφραγμα και του τοποθέτησαν stents

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης COVID-19.

Χθες Πέμπτη ο κ. Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents. Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται και πάλι στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής λόγω της σοβαρής στεφανιαίας νόσου, με την ιατρική ομάδα της Μονάδας να χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρή» την κλινική του εικόνα.

Για την επιδείνωση της υγείας του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα μίλησε στο CNN Greece o Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τύπου του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Όπως ανέφερε στο CNN Greece, κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” καθώς από αργά το βράδυ της Πέμπτης παρουσίασε επιβάρυνση στην καρδιά του.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρτζίδη, τις προηγούμενες ώρες ήταν πολύ καλύτερα με το αναπνευστικό του, ωστόσο χρειάστηκε καλύτερη υποστήριξη. Οι γιατροί επιφυλάσσονται για το πόσες ημέρες θα κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του δημοσιογράφου, καθώς είναι η 11η μέρα που νοσεί.

Σημειώνει πως τα επόμενα δύο με τρία 24ωρα είναι κρίσιμα.

Όσον αφορά την σύζυγο του κ. Τράγκα, ήταν ήδη αγχωμένη τις προηγούμενες ώρες, όταν πήγαινε καλύτερα στην υγεία του και αγωνιά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα