20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜε τη ματιά του ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας: Η άλλη όψη του νομίσματος για...

Με τη ματιά του ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας: Η άλλη όψη του νομίσματος για παλαιό χρέος του δήμου (βλέπε Δ.Α.Α.)

Τη δική εκδοχή δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας, σε όσα ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης σχετικά με επιστροφή παλαιού χρέους μαμούθ του δήμου στον Δ.Α.Α. όπως αναλυτικά αναφέρεται στο επισυναπτόμενο άρθρο μας  Σε δεινή θέση ο δήμος Παιανίας λόγω επιστροφής χρέους 8.853.000 ευρώ – Αναζήτηση και απόδοση ευθυνών. 

Ακολυθεί το δελτίο τύπου του ΣΥΡΖΑ Παιανίας:

Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη στην κοινωνία του Δήμου Παιανίας. Ο Δήμαρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, με αφορμή την «υποτιθέμενη» οφειλή του Δήμου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και σε σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες και υποχρεώσεις του Δήμου: “Δεν θέλω να το σκέφτομαι, έχω χάσει τον ύπνο μου. Αυτό που παρέλαβα είναι μια “καυτή πατάτα”. Θα μας απασχολήσει για να δούμε με ποιον τρόπο θα βρεθεί η λύση. Τελούμε λοιπόν εν αναμονή».

Ο κ. Δήμαρχος δηλαδή διοικεί τον Δήμο τρία χρόνια χωρίς στρατηγική και «θα» τον απασχολήσει το θέμα καθώς επίσης «τελεί εν αναμονή».

Τη στιγμή που οι πολίτες μαστίζονται από την διπλή πανδημία, υγειονομική και οικονομική, η δημοτική αρχή του κ, Μάδη έρχεται με τη στάση της να συναινέσει στην κοινωνική αδικία με στόχο τον δημότη.

Η παράλογη αύξηση των δημοτικών τελών (έως και 70%) και των τελών ύδρευσης καθώς και ληξιπρόθεσμες οφειλές που ξαφνικά γίνονται απαιτητές ταυτόχρονα, λειτουργούν τιμωρητικά και οδηγούν σε απόγνωση τους πολίτες.

Τι κρύβεται πίσω από την επιμονή του δημάρχου να επιστρέψει ο Δήμος μας στον Δ.Α.Α. τα 8.853.135€ όταν υπάρχει η απόφ.του ΥΠΟΙΚ (Υπουργείο Οικονομικών) στις 24/06/2019 περί συμψηφισμού των οφειλών;

Ας μην επιτρέψουμε άλλο την υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Τα πρόσωπα είναι αντάξια των ευθυνών που οι δημότες τους έχουν αναθέσει;

Σας καλούμε σε ενεργό καθημερινό παρεμβατικό ρόλο για να κάνουμε τον Δήμο μας αντάξιο των κατοίκων του, των δυνατοτήτων του και της ιστορίας του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΓΛ.ΝΕΡΩΝ θα είναι πάντοτε κοντά στον δημότη και θα αναδεικνύει κάθε ζήτημα που πλήττει τις αδιαπραγμάτευτες πολιτικές, ατομικές και κοινωνικές αξίες.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα