18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαλή Καλό: Βρέθηκαν τα οστά του γιου της σπίτι της – Πώς...

Καλή Καλό: Βρέθηκαν τα οστά του γιου της σπίτι της – Πώς αποκαλύφθηκε το μακάβριο εύρημα

Τα οστά παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο Αθηνών για να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στο σπίτι που διέμενε η ηθοποιός, Καλή Καλό,  στην Άνω Κυψέλη καθώς βρέθηκαν μέσα σε ένα ξύλινο κουτί τα οστά του γιου της που είχε πεθάνει πριν από σχεδόν 40 χρόνια σε ένα τρομακτικό ατύχημα.

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου, μία κυρία που βοηθούσε την ηθοποιό τα τελευταία χρόνια και είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος. Η γυναίκα άνοιξε το διαμέρισμα προκειμένου να πάρουν κάποια πράγματα της ηθοποιού καθώς βρέθηκε λύση για να μεταφερθεί σε γηροκομείο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους δύο μήνες.

Ψάχνοντας τα μπαούλα της ηθοποιού για κάποια ρούχα εντόπισε το μακάβριο εύρημα σε ένα ξύλινο κουτί το οποίο είχε μέσα οστά και από πάνω τη φωτογραφία του γιου της. Αμέσως ειδοποίησε την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος τον βουλευτή και πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία. Τα οστά παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο Αθηνών για να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Μάλιστα όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στο Star και στην εκπομπή το γεγονός ότι η Καλή Καλό κρατούσε στο σπίτι τα οστά του γιου της επιβεβαίωσε μία φίλη της που ήταν γραμματέας της πριν χρόνια και η οποία γνώριζε το μυστικό.

«Πήγαινα και ερχόμουνα σ’ αυτό το σπίτι αλλά δεν ήξερα αυτό το μυστικό», είπε ακόμα ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Δώσαμε κατάθεση εγώ, η κυρία που τα βρήκε πρώτη και τώρα είναι ιδιοκτήτρια. Θα πάνε και στην κυρία Καλή Καλό στο νοσοκομείο που αναγκαστηκά πρέπει να δώσει κατάθεση και από εκεί και πέρα νομίζω θα γίνει κάποιο τεστ DNA», είπε ακόμα ο ηθοποιός.
«Είναι μία γυναίκα ηλικίας 95 και άνω και η οποία δεν είναι σε απόλυτα καλή κατάσταση υγείας», προσέθεσε. Η Καλή Καλό είχε αποκτήσει τον γιο της, Χρήστο από τον πρώτο της γάμο με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα. Σε ηλικία 13 ετών ο Χρήστος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και, παρά το γεγονός ότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευθεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών.

Μητέρα και γιος φαίνεται πως ήταν πολύ δεμένοι και η ίδια δεν ήθελε να αποχωριστεί τα οστά του γιου της.

Η περιπέτεια με την υγεία της

Η Καλή Καλό τους τελευταίους μήνες φιλοξενούνταν σε δημόσιο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας πέραν των προβλημάτων υγείας και οικονομικά ζητήματα, που δεν της επέτρεπαν να πάρει εξιτήριο. Η περιπέτεια της υγείας για την Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ξεκίνησε τον Μάιο όταν παρότρυνε τη γυναίκα που τη βοηθούσε να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο, λόγω της δύσπνοιας που είχε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, οι απλήρωτοι λογαριασμοί σε ΔΕΗ και άλλους δημόσιους οργανισμούς είναι δυσθεώρητοι, με την ίδια να έχει θέμα ακόμα και επιβίωσης.

Συγκεκριμένα περίοικοι της μεγάλης ηθοποιού στην περιοχή της Άνω Κυψέλης επικοινώνησαν με τον Σπύρο Μπιμπίλα, στον οποίο μετέφεραν πως εκτός από τα ενοίκια που έχουν συγκεντρωθεί και δεν έχουν πληρωθεί το ίδιο συμβαίνει με τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχει κάποιον που να τη φροντίζει γιατί οι συνθήκες διαβίωσης για εκείνη είναι πολύ δύσκολες.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα