21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚατέληξε ο γιατρός που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Κατέληξε ο γιατρός που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του 60χρονου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 60χρονος γιατρός που χθες το πρωί αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του στα Πεύκα στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, κατέληξε τις βραδινές ώρες χθες.

Ο 60χρονος έφερε εγκαύματα α’ βαθμού στο 80% του σώματός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του 60χρονου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον εγκαυματία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα Voria.gr, ο γιατρός εργαζόταν στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, ενώ φέρεται πως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με πηγές, ο δήμος Νεάπολης Συκεών, μετά από εντολή του δημάρχου Σίμου Δανηιλίδη, βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να συνδράμει στην οικογένεια για οτιδήποτε χρειαστεί.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Νεάπολης Συκεών.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα