17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝέα Σμύρνη - Φωτιά σε εστιατόριο: Απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα, ανάμεσά τους και...

Νέα Σμύρνη – Φωτιά σε εστιατόριο: Απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένα μωρό

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο άτομα εμφανίστηκαν έξω από το εστιατόριο, τα οποία φαίνεται να πέταξαν κάτι στον εσωτερικό χώρο και αμέσως να άρπαξε φωτιά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σε εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη στις 4:23 το πρωί της Παρασκευής (24/3). Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο μιας 5όροφης πολυκατοικίας με αποτέλεσμα ένοικοι που διαμένουν σε αυτήν, να χρειαστούν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών, που διέμενε στον α’ όροφο της πολυκατοικίας με αναπνευστικά προβλήματά, χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Επίσης, η Πυροβαστική που έφτασε στο σημείο απεγκλώβισε πέντε άτομα και ένα βρέφος από το κλιμακοστάσιο. Εκτός από την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν 10 πυροσβέστες με 5 υδροφόρα οχήματα και ένα γερανοφόρο. Το γερανοφόρο όχημα έριξε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των άλλων τεσσάρων ορόφων της πολυκατοικίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά, και προκειμένου να αποσοβήσουν την επέκτασή της.

Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από το κατάστημα εστίασης και να επεκτάθηκε. Μέχρι στιγμής παραμένουν κλειστά τα δύο ρεύματα του δρόμου, ενώ η φωτιά εχει τεθεί υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο άτομα εμφανίστηκαν έξω από το εστιατόριο, τα οποία φαίνεται να πέταξαν κάτι στον εσωτερικό χώρο και αμέσως να άρπαξε φωτιά. Εργαζόμενος στην καθαριότητα μάλιστα έκανε λόγο για εμπρησμό, μιλώντας στο MEGA.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα