21.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ χαρισματικός μικρός πιανίστας Στέλιος Κερασίδης τιμήθηκε στην γενέτειρά του Ν. Μάκρη

Ο χαρισματικός μικρός πιανίστας Στέλιος Κερασίδης τιμήθηκε στην γενέτειρά του Ν. Μάκρη

Ο λιλιπούτειος πιανίστας Στέλιος Κερασίδης συνάντησε νωρίς την μούσα Ευτέρπη και πριν καλά-καλά γνωρίσει τα γράμματα, γνώρισε τις νότες και τον μαγικό κόσμο της μουσικής, αφού είχε την τύχη να γεννηθεί σ’ ένα σπίτι γεμάτο μουσική, μ’ ένα πατέρα βιρτουόζο του πιάνου.

Χτες Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, η αίθουσα του σινέ «Αλίκη» ήταν κατάμεστη κόσμου που θέλησε να παραβρεθεί στην τιμητική εκδήλωση που ετοίμασε η δημοτική αρχή Μαραθώνα για το παιδί θαύμα της Ν. Μάκρης. Ακόμα παραβρέθηκαν υπουργοί, κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές και μέλη του δημοτικού και κοινοτικών συμβουλίων.

Ο μικρός Στέλιος πλαισιωμένος απ’ τους γονείς και τις αδελφές του, τους εκπαιδευτές του και συμμαθητές του σχολείου και του ωδείου που φοιτά, παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στη ζωή του, ως μικρού σολίστ του πιάνου.

Δύο σημαντικές βραβεύσεις

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Στέλιο Κερασίδη, ενώ παράλληλα τιμήθηκε κι η ανήλικη σολίστ, καλή φίλη του Στέλιου, Σοφία Σκρέκα, κόρη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα, απ’ τον Πρόεδρο Τουριστικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) Ευάγγελος Αραμπατζής, ο οποίος βράβευσε, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΟΝΕ, τον Στέλιο Κερασίδη.

Η εκδήλωση καλύφτηκε από την κρατική τηλεόραση.

Στέλιος Κερασίδης: Ο λιλιπούτειος πιανίστας της Ν. Μάκρης σήμερα στο σινέ Αλίκη!

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα