27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτέλιος Κερασίδης: Ο λιλιπούτειος πιανίστας της Ν. Μάκρης σήμερα στο σινέ Αλίκη!

Στέλιος Κερασίδης: Ο λιλιπούτειος πιανίστας της Ν. Μάκρης σήμερα στο σινέ Αλίκη!

Ο Στέλιος Κερασίδης γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2012 και είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας του Φώτη και της Κωνστάντσια – έχει δύο αδερφές, τη Βερόνικα και την Αναστασία – κατοικεί στην Ν. Μάκρη και μεγαλώνει σ’ ένα σπίτι όπου η μουσική είναι το κυρίαρχο στοιχείο, αφού ο πατέρας του είναι καθηγητής και σολίστ του πιάνου κι ως εκ τούτου ήρθε από πολύ νωρίς σ’ επαφή με τη μουσική και ιδιαίτερα το πιάνο.

Ο Στέλιος, το παιδάκι της διπλανής μας πόρτας, σε ηλικία μόλις έξι ετών έχει κατακτήσει επτά παγκόσμια και πανελλήνια βραβεία, έχει παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική όπου έπαιξε στο Carnegie Hall ως ο μικρότερος ηλικιακά Έλληνας. Εκτός από τη μουσική, ο μικρός βιρτουόζος, αγαπάει τα μαθηματικά, του αρέσει να κάνει ποδήλατο και να παίζει παιχνίδια με τον μπαμπά του.

Σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, ο λιλιπούτειος πιανίστας θα παρουσιαστεί ενώπιον των συμπολιτών του στο Σινέ «Αλίκη» του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης, όπου θα τιμηθεί για την εξέχουσα πορεία του στη μουσική, απ’ την δημοτική αρχή Μαραθώνα στις 7 το απόγευμα.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα