20.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Γιάννης Μπουλέκος απ’ το Καπανδρίτι, πρωταγωνιστής της Ρ.ΕΝ.Ε.

Ο Γιάννης Μπουλέκος απ’ το Καπανδρίτι, πρωταγωνιστής της Ρ.ΕΝ.Ε.

Ο 32χρονος Γιάννης Μπουλέκος απ’ το Καπανδρίτι ανήκει στο νέο ρεύμα ιδεών που δημιούργησε μια νέα τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ την Ριζοσπαστική Εναλλακτική Ενότητα (Ρ.ΕΝ.Ε.).

Η «Ριζοσπαστική Εναλλακτική Ενότητα», μέσα από τα σπλάχνα των «προεδρικών», έκανε την εμφάνισή της με διακήρυξη στην “Αυγή”. Ο λόγος για τον Αντώνη Κοτσακά (πρώην δεξί χέρι και ινστρούχτορα της τσοχατζοπουλικής συνιστώσας στο ΠΑΣΟΚ), τον Παναγιώτη Ρήγα (πρώην γραμματέα του κόμματος και πρώην αναπληρωτή υπουργό Άμυνας) και το Νίκο Σκορίνη, οι οποίοι ίδρυσαν την «Ριζοσπαστική Εναλλακτική Ενότητα» που εν συντομία αποκαλείται ως ΡΕΝΕ.

Η ΡΕΝΕ αποστασιοποιείται από επιλογές και πράξεις πρωτοκλασάτων πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εξακολουθεί να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Εκτός από τους Αντώνη ΚοτσακάΝίκο Σκορίνη και Πάνο Ρήγα, στο νέο ρεύμα ιδεών συμμετέχουν περίπου 800 άτομα, κυρίως νεότερης ηλικίας, ενώ το επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί πανελλαδική τηλεδιάσκεψη.

Ο ηλικιακά νέος Γιάννης Μπουλέκος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της εν λόγω προσπάθειας και συμβάλει ουσιαστικά στην τάση πολιτικής μετεξέλιξης που έχει ως βάση τη νεολαία. Το γεγονός βέβαια ότι είναι γέννημα θρέμμα Καπανδριτίου, κεντρίζει το ενδιαφέρον των πολιτών της αν. Αττικής που βλέπουν να γεννιέται ένας νέος πολιτικός που ενδέχεται να παίξει σύντομα ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα