19.2 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟι ουρανοί υποδέχτηκαν σήμερα τον πτέραρχο ε.α. Δημήτρη Αποστολάκη

Οι ουρανοί υποδέχτηκαν σήμερα τον πτέραρχο ε.α. Δημήτρη Αποστολάκη

Βαριά απώλεια για τη δημοτική σύμβουλο Ραφήνας-Πικερμίου Μαρία Αποστολάκη, ο θάνατος του πατέρα της Δημήτρη.

Στους ουρανούς που υπηρέτησε κι αγάπησε βρίσκεται από σήμερα ο Δημήτρης Αποστολάκης, πτέραρχος εν αποστρατεία της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, βυθίζοντας στη θλίψη την κόρη του Μαρία, τα τρία εγγόνια του, τη σύντροφό του, συγγενείς, φίλους και γνωστούς που τον σέβονταν και τον αγαπούσαν.

Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά έναν μόνιμο κάτοικο Καλλιτεχνούπολης, έναν αγαπητό συντοπίτη, έναν κοινωνικό άνθρωπο με σημαντική παρουσία στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ο αποθανών διετέλεσε αρχηγός ΓΕΑ, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. Υπήρξε φίλος και συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Βαρύ το πένθος για την κόρη του Μαρία

Πατέρας της δημοτικής συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου Μαρίας Αποστολάκη, η οποία πάνω σε γερές βάσεις που πήρε απ’ τον πατέρα της, προσφέρει στα κοινά του δήμου μας.

Η περιπέτεια του κυρίου Δημήτρη ξεκίνησε προ ολίγων ημερών όταν τον επισκέφτηκε η μετάλλαξη όμικρον του covid. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι θα τα κατάφερνε καθώς ήταν πλήρως εμβολιασμένος και με την τέταρτη επαναληπτική δόση και πήγαινε καλά. Ο κορωνοϊός όμως είχε άλλα σχέδια, την 8 μέρα μετά την μόλυνση υποτροπίασε και νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν.Α. όπου ελάχιστες μέρες μετά έφυγε από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Παρηγοριά για τους οικείους του ότι έφυγε πλήρης ημερών, μέσα την αγκαλιά της οικογένειας του, χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Μέχρι τη στιγμή που κτυπήθηκε απ’ τον ιό ήταν ακμαίος και δυνατός παρά τα 88 χρόνια που βάραιναν τους ώμους του.

Ας είσαι αναπαυμένος κύριε Δημήτρη. Καλό παράδεισο να βρεις στο απέραντο τ’ ουρανού.

Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, ιδιαίτερα στη Μαρία.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη στην γενέτειρα γη του Ηρακλείου Κρήτης.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα