21.8 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στα Περιβολάκια Ραφήνας, όπου εψάλη ο Μέγας Εσπερινός απ’ τον Αρχιμανδρίτη Γεννάδιο ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής με συλλειτουργό τον ιερέα του ναού πατέρα Κωνσταντίνο.

Από νωρίς οι πιστοί άρχισαν να συρρέουν στο Ναό, όπου το εκκλησιαστικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Γιώργο Κοντογιάννη είχαν επιμεληθεί τον εορταστικό στολισμό του Ναού και την υποδοχή των καλεσμένων στο Αρχονταρίκι μετά την απόλυση. Μετά και το εμπνευσμένο κήρυγμα του Πανοσιολογιότατου Αρχ/τη Γενναδίου, ακολούθησε λιτανεία.

Προπομπός της λιτανείας της Εικόνας της Αγίας Τριάδας η  μπάντα του δήμου, ενώ ακολούθησαν ο Δήμαρχος Ρ-Π Ε. Μπουρνούς, οι βουλευτές: Πάνος Σκουρολιάκος ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Βορίδης και Βασίλης Οικονόμου Ν.Δ., Εύη Χριστοφιλοπούλου ΚΙΝ.ΑΛ., οι υποψήφιοι βουλευτές Χαρά Ξάνθη Ν.Δ., Σωτήρης Ζώτος και Μανώλης Στεφανάκης ΚΙΝ.ΑΛ., ο π. βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Καντερές και πλήθος πιστών. Μετά την λιτανεία ακολούθησε αρτοκλασία και η απόλυση. Αύριο η Θεία λειτουργία στις 7,30 το πρωί.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα