18 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠικέρμι: Κοπή πίτας συλλόγου «Η Αιολίς» / Επανεκλογή Κοκκόλη με διαφορά!

Πικέρμι: Κοπή πίτας συλλόγου «Η Αιολίς» / Επανεκλογή Κοκκόλη με διαφορά!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο σύλλογος «Η Αιολίς» στο ΚΑΠΗ Πικερμίου, με παρόντες τον δήμαρχο Ρ-Π κο Μπουρνού, τους αντιδήμαρχους κα Τσεβά και κο Βασιλόπουλο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου κο Αδαμόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους κους Μπουράνη, Κάρλο, Πιστικίδη, και κα Δημητριάδη, επίσης παρών ήταν ο Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης επ. Π.Σ. και αρκετά μέλη του συλλόγου καθώς μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος. Ακολούθως ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Κοκκόλης κάλεσε το δήμαρχο, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που ήταν παρόντες και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Πικερμίου ν’ απευθυνθούν στο ακροατήριο.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι έχει ικανοποιήσει πολλά απ’ τα αιτήματα του συλλόγου, ενώ τόνισε ότι η μελέτη διευθέτησης του ρέματος που κατέπεσε στο ΣΤΕ, μετά τις σχετικές διορθώσεις αναμένεται να προχωρήσει ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα του οικισμού. Ο κος Κοκκόλης ζήτησε ωστόσο μέχρι τότε να ασφαλτοστρωθεί έστω ένας κεντρικός δρόμος που θα διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο π. δήμαρχος κος Πιστικίδης ως επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο που του έδωσε το λόγο κάτι που δεν συνηθίζεται, όπως είπε, σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, τόνισε ότι επί δημαρχίας του είχαν επιλυθεί αρκετά προβλήματα της περιοχής και ζήτησε απ’ το προεδρείο να έχει διάλογο με όλες τις δημοτικές παρατάξεις κι όχι μόνο με τον δήμαρχο, ώστε να είναι ενημερωμένοι για τα θέματα που κατατίθενται στο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφίζονται με μεγάλη πλειοψηφία.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος Σπύρος Κάρλος επικρότησε τα όσα είπε ο προλαλήσας κος Πιστικίδης κι ευχήθηκε καλή συνεργασία προς επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Λιγόλογος αλλά ουσιαστικός ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος ως άριστος γνώστης των προβλημάτων της περιοχής ανέφερε ότι σε συνεργασία θα προωθήσουν την λύση τους.

Τέλος ο επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας Ανδρέας Βασιλόπουλος, αντιδήμαρχος μετά την συνεργασία του με τον δήμαρχο απάντησε στο αίτημα η περιοχή να βρίσκεται το χάρτη της google, αλλά όπως φάνηκε μάλλον δεν είχε κάτι ουσιαστικό να πει παρά μόνο ότι είναι αρκετά δύσκολο λόγω μη επαρκούς ονοματοθεσίας των οδών.

Ο τυχερός του χρόνου είναι ο Κώστας Κυριαζής, στον οποίο έπεσε το φλουρί που αντιστοιχούσε σ’ ένα γεύμα ή δείπνο ευγενική προσφορά του μαγαζιού εστίασης C&C στο Πικέρμι.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου με τον νυν πρόεδρο Σπύρο Κοκκόλη να εξασφαλίζει την επανεκλογή του και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Αναλυτικά:

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ εξελέγησαν 

1.-  ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

2-3.- ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

4.- ΛΟΥΛΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

5.- ΧΟΒΑΡΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

6.- ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

7.-  ΠΥΡΓΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Αναπληρωματικοί

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΚΤΩΡ

ΜΑΣΤΕΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Για την ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ εξελέγησαν 

1.-  ΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

2.-  ΓΚΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Αναπληρωματικός

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Την προσεχή εβδομάδα θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου, όπου θα ανατεθούν ανάλογα και οι αρμοδιότητες.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα