17.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡολόι φτιαγμένο από… αστεροειδή κοστίζει εκατομμύρια ευρώ

Ρολόι φτιαγμένο από… αστεροειδή κοστίζει εκατομμύρια ευρώ

Ο οραματιστής στοχεύει να εμπνεύσει και να προκαλέσει όνειρα.

Μάρκα που χαρακτηρίζεται από τις πρωτοποριακές ιδέες της, αποφάσισε να παρουσιάσει ένα θαύμα που εξάπτει τη φαντασία των φίλων της ωρολογοποιίας παγκοσμίως. Tο ρολόι αριστούργημα που ονομάστηκε Asteroid, αξίας 1,1 εκατομμυρίων ευρώ, είναι κατασκευασμένο από μετεωρίτη που κάποτε διέσχισε τη ζώνη αστεροειδών πριν βρει τη θέση του στην Αργεντινή.

Η Greco-Genève που αποκάλυψε το ρολόι Asteroid, δημιούργησε έναν ανεμοστρόβιλο προσδοκιών και ενθουσιασμού, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στη βιομηχανία πολυτελών ρολογιών. Η τελευταία προσφορά της Greco-Genève ξεχωρίζει όχι μόνο για την τιμή της που ξεπερνάει τα όρια του κόστους, αλλά και γιατί ενσαρκώνει την ουσία της ουράνιας γοητείας και ξεπερνά τα όρια του τι θεωρείται πολυτέλεια.

«Τον Ιούλιο του 1969, ένας άνθρωπος πάτησε για πρώτη φορά στο φεγγάρι. Από τότε, ξέραμε ότι είχαμε τη δύναμη να φλερτάρουμε με το εξαιρετικό», αναφέρει η εταιρεία σε σχετικά ανακοίνωση. Αυτό το συναίσθημα είναι βαθιά ριζωμένο στη σύλληψη του ρολογιού Asteroid. Ο Stéphane Greco, ο οραματιστής πίσω από αυτό το εξαιρετικό ρολόι, στοχεύει να εμπνεύσει και να προκαλέσει όνειρα, προαναγγέλλοντας μια «γαλαξιακή» πρωτιά στον κόσμο της ωρολογοποιίας.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό

Κατασκευασμένο από έναν μετεωρίτη στην καθαρή και ανέγγιχτη κατάστασή του, το ρολόι Asteroid είναι ένας εορτασμός της διαχρονικής και αινιγματικής φύσης αυτών των ουράνιων σωμάτων. Αυτό που κάνει αυτό το ρολόι να ξεχωρίζει πραγματικά, είναι το καινοτόμο χαρακτηριστικό φθορισμού του. Κάτω από τη λάμψη του υπεριώδους φωτός, το ρολόι αποκαλύπτει το πλήρες μεγαλείο του, μια απόδειξη της εφευρετικής ικανότητας του Stéphane Greco.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα