22.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘρίλερ με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα - Υπό έρευνα οι γονείς

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Υπό έρευνα οι γονείς

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στη Βραυρώνα

Δημήτρης Δρίζος

Σοκ στη Βραυρώνα καθώς ζευγάρι αλλοδαπών από την Ασία δολοφόνησε το βρέφος του!Σύμφωνα με το MEGA, το ζευγάρι εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής, με άλλους ενοίκους να αναφέρουν πως το βρέφος ξαφνικά… εξαφανίστηκε κάτι που προκάλεσε και απορίες.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε και τότε οι Αρχές εντόπισαν το δωμάτιο γεμάτο αίματα. Στη συνέχεια οι κάμερες έδωσαν την απάντηση για το τι έγινε αφού το βιντεοληπτικό υλικό έδειξε τον πατέρα του παιδιού να το πετάει στα σκουπίδια. Ωστόσο, το απορριμματοφόρο πέρασε και πήρε και το βρέφος και πλέον γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το βρέφος σε κάποια χωματερή.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και τους Παναγιώτη Βλαχουτσάκο, Μαρίνο Αλειφέρη:

Μια σοκαριστική υπόθεση με ένα νεκρό βρέφος βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραυρώνα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του βρέφους οι γονείς, οι οποίοι φέρονται να είναι από το Νεπάλ, το πέταξαν στα σκουπίδια, χωρίς να έχει εντοπιστεί ακόμα.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει το ζευγάρι και να διεξάγουν έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο υπήρχαν αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα