17.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτην εντατική ερπετολόγος που προσπάθησε να εξουδετερώσει οχιά σε σχολείο

Στην εντατική ερπετολόγος που προσπάθησε να εξουδετερώσει οχιά σε σχολείο

Η εθελόντρια ερπετολόγος προσφέρθηκε να μεταβεί στο σχολείο για να εντοπίσει και να εξουδετερώσει την οχιά. Ωστόσο, το φίδι πρόλαβε και δάγκωσε την 39χρονη τη στιγμή που την έπιασε.

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια ερπετολόγος το απόγευμα της Παρασκευής δέχτηκε δάγκωμα από οχιά μέσα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος κλήθηκε στο 30ο Γυμνάσιο για να εξουδετερώσει το φίδι που εντοπίστηκε από καθηγητή.

Αρχικά ο καθηγητής αντιλήφθηκε ότι μέσα στον χώρο του σχολείου υπήρχε το φίδι και κάλεσε την Πυροσβεστική από όπου ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να ειδοποιήσει κάποιον ειδικό ερπετολόγο.

Η εθελόντρια ερπετολόγος προσφέρθηκε να μεταβεί στο σχολείο για να εντοπίσει και να εξουδετερώσει την οχιά. Ωστόσο, το φίδι πρόλαβε και δάγκωσε την 39χρονη τη στιγμή που την έπιασε. Μόλις ο καθηγητής αντιλήφθηκε τι συνέβη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και άμεσα έφτασαν στο σημείο δυο μοτοσικλετιστές διασώστες.

Παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην ερπετολόγο, αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία. Στο σημείο έσπευσε και Κινητή Μονάδα, ενώ η 39χρονη διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα