24.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτην Προβάλινθο Ν. Μάκρης ο Σωτήρης Ζώτος ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στην Προβάλινθο Ν. Μάκρης ο Σωτήρης Ζώτος ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στον οικισμό της πυρόπληκτης Προβαλίνθου βρέθηκε σήμερα ο Σωτήρης Ζώτος* ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν 4 χρόνια μετά την φονική φωτιά, εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σε ανάρτηση του ο κος Ζώτος στην σελίδα του στο FB  σημειώνει:

«Με στους Πολίτες

Ανοιχτή Λαϊκή συνέλευση σήμερα στον οικισμό Προβάλινθο (Ν. Μάκρη, Δήμος Μαραθώνα ), που κάηκε μαζί με το Μάτι το 2018 και οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσω ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, για τις Πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και να τονίσω ότι είναι απαράδεκτο να παραμένουν για 4 χρόνια όμηροι (της Ν.Δ, όπως και πριν του Σύριζα ) οι πληγέντες.

Υπενθύμισα ότι η Φώφη Γεννηματά, όταν πρώτη ζήτησε ειδικό ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την αποκατάσταση της περιοχής, είχε προειδοποιήσει να μην λειτουργήσει η Κυβέρνηση με την λογική του Πόντιου Πιλάτου.

Σήμερα στην Λαϊκή συνέλευση (εκτός από εκπρόσωπο ενός Βουλευτή της Ν.Δ) υπήρξε απουσία των άλλων Κομμάτων.

Πρότεινα και έγινε αποδεκτό από την Διοίκηση του Συλλόγου και τον Δήμαρχο Μαραθώνα, να υπάρξει διακομματική συνάντηση, με την παρουσία των αρμόδιων υπουργών, προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις και να πάρουν θέση όλοι χωρίς υπεκφυγές.

Αυτονόητο είναι ότι σε συνεννόηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα θα υπάρξουν και νέες παρεμβάσεις ενώ παράλληλα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Γιάννη Σγουρού, Βαγγέλης Αλμπάνης ( που επίσης έδωσε το παρόν),θα παρέμβει στην Περιφέρεια Αττικής.

Είναι ελπιδοφόρο ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Τσίρκας, έχει θέσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου στο πλευρό των Κατοίκων και τρέχει με γρήγορο Ρυθμό τα ζητήματα αρμοδιότητας του Δήμου».

Ο Σωτήρης Ζώτος είναι

Στέλεχος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Πρώην υποδιοικητής 1ης ΥΠΕ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα