18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘεσσαλονίκη: Ο απόστρατος είχε καταναλώσει χάπια - Η μάχη των αστυνομικών να...

Θεσσαλονίκη: Ο απόστρατος είχε καταναλώσει χάπια – Η μάχη των αστυνομικών να σώσουν τα παιδιά

Αυτά τα χάπια που πήρε έριξαν πολύ τους παλμούς της καρδιάς του και δεν τον άφησαν να ανάψει τον αναπτήρα και να ανατινάξει το αυτοκίνητο» δήλωσε στο thestival.gr αστυνομικός που βρέθηκε στο Μελισσοχώρι την ώρα του συμβάντος.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον απόστρατο πατέρα από τη Θεσσαλονίκη που κλειδώθηκε με τα δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλες υγραερίου το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19/3). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 62χρονος απόστρατος είχε καταναλώσει χάπια πριν επιβιβαστεί στο όχημά του.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με το thestival.gr, ο 62χρονος απόστρατος τη στιγμή που έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο ήταν ήδη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Όπως έγινε γνωστό, είχε καταναλώσει αντιαρρυθμικά χάπια και ενδεχομένως αυτός να ήταν και ο λόγος που δεν κατάφερε να χρησιμοποιήσει αναπτήρα.

Οι δυο αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο μέρος όπου βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα του 62χρονου, αντιλήφθηκαν άμεσα τι συνέβαινε και χρησιμοποίησαν έναν κασμά  προκειμένου να σπάσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να βγάλουν από μέσα τα δίδυμα αδερφάκια αλλά και τον 62χρονο πατέρα τους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα