32.4 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην...

«Τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση» – Τι λέει στο MEGA ο πατέρας της Καρολάιν

Οι εικόνες από το σπίτι της, ο πιλότος αλλά και ο τάφος της κόρης τους, θα στοιχειώνουν για πάντα την οικογένεια της άτυχης Καρολάιν Κράουτς.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, που μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και στο LIVE NEWS. Στα λόγια του, αδιόρατος ένας φόβος. Η μικρή Λυδία δεν πρέπει να μάθει την τραγική αλήθεια. Είναι ένα μυστικό που κάθε λεπτό μπορεί να αποκαλυφθεί. Ο Κράουτς το γνωρίζει και φοβάται κάθε στιγμή που η μικρή βρίσκεται με τα ξαδέρφια της, κάθε φορά που κοιτάει τις φωτογραφίες της Καρολάιν.

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει.

»Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες».

Τρέμουν πως το παιδί θα μάθει την τραγική μοίρα της μητέρας του

«Είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα να μάθει την αλήθεια θα μπορέσει να την απορροφήσει με ηρεμία. Τόσο η γιαγιά της Σουζάνα, όσο και εγώ θα προσπαθήσουμε να την προστατεύσουμε από την σκληρή πραγματικότητα της ζωής για όσο καιρό μπορούμε. Όσο για τις αναμνήσεις της μητέρας της που θα ήθελα να μεταφέρω στον μικρό μου θησαυρό, είναι πολλές.

»Η Καρολάιν δεν έφερε τίποτα άλλο παρά χαρά τόσο στη Σουζάνα, όσο και σε εμένα. Ήταν από κάθε άποψη μια τέλεια κόρη. Όσο για το κτήνος που έβαλε τέλος στη ζωή της, δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα, καθώς θα το θεωρούσα τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση».

«Μου έδωσαν επιστολή που ο δολοφόνος παραδέχεται εμπλοκή με συμμορία ναρκωτικών»

Ποτάμι η οργή του. Θα ξεσπάσει κατά του πρώην γαμπρού του, του πιλότου που στέρησε από την Καρολάιν τη ζωή. Οι καταγγελίες του βαρύτατες, βάζουν σε νέα βάση την υπόθεση.

«Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε χειρόγραφα ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών.

»Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000€ που είχαμε δώσει με τη Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. ‘Φαίνεται ότι ο γιος σας δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης’».

«Είπα στη μητέρα του πως παραδέχτηκε ότι σκότωσε την κόρη μου»

Ο Κράουτς θα αποκαλύψει πως στην επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας φέρνει στο φως το LIVE NEWS, ο Μπάμπης ισχυριζόταν ούτε λίγο ούτε πολύ, πως σκότωσε την Καρολάιν για να μην την σκοτώσει μία συμμορία.

«Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της, αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχτηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει την Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου».

Το μήνυμα της οικογένειας μέσω του LIVE NEWS είναι ξεκάθαρο. Η μικρή Λυδία θα προστατευτεί όσο κανείς άλλος άνθρωπος στον κόσμο, μέχρι να μεγαλώσει και να ωριμάσει.

«Οι γονείς του δολοφόνου θέλουν τη Λυδία για εγωιστικούς λόγους»

«Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Από την άλλη μεριά, η οικογένεια του πιλότου θα αρνηθεί την ύπαρξη της επιστολής και η επόμενη δικαστική μάχη στις 24 Απριλίου είναι βέβαιο πως θα διεξαχθεί με την βαριά σκιά των καταγγελιών του Ντέιβιντ Κράουτς που ζητούν απαντήσεις.

Ζήτησαν την εκταφή της

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας «The SUN», μετά τη φυγή τους στις Φιλιππίνες, μαζί με την εγγονή τους, οι γονείς της Καρολάιν ζήτησαν και την εκταφή της κόρης τους, μέχρι το τέλος του 2023, προκειμένου να ταφεί στον τόπο καταγωγής της.

Όπως λένε, είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να προστατεύσουν τη μικρή Λυδία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα